Άλλη μια κοροϊδία!

Το έχουμε δει να “κυκλοφορεί” από αρμόδια και επίσημα χείλη αρκετές φορές σχετικά με τη στεγαστική συνδρομή. Επαναλήφθηκε τελευταία: Το κράτος χρηματοδοτεί την ανέγερση νέων κατοικιών σε ποσοστό 80%, ενώ το υπόλοιπο 20% καλύπτεται από άτοκο τραπεζικό δανεισμό με εγγύηση του ελληνικού δημοσίου. 

Το να καθορίζει η ΚΥΑ ότι το 20% θα καλύπτεται από άτοκο δανεισμό είναι κατανοητό. Το κράτος προσφέρει αυτή τη δυνατότητα. Το αν οι Τράπεζες δέχονται να μπουν στο παιχνίδι είναι άλλο θέμα. Αλλά δυόμιση χρόνια μετά το σεισμό να γράφετε σε επίσημο έγγραφο ότι το 20% καλύπτεται από άτοκο δανεισμό, όταν είναι γνωστό σε όλους ότι καμιά Τράπεζα δεν δέχεται να δώσει τέτοιο δάνειο, είναι πρόκληση και κοροϊδία.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Άλλη μια κοροϊδία!

  1. Ο/Η Γεωργακας παναγιωτης. λέει:

    Η ανακεφαλαιοποιηση των τραπεζων 4 φορες μεσα στα μνημονια πληρωθηκε απο τους ελληνες.τωρα που ενα χωριο ελληνικο εχει αναγκη ,σφυριζουν κλεφτικα.

  2. Ο/Η ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΙΑΣ λέει:

    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ,ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ (ΑΝ ΥΠΑΧΕΙ) , ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ (ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ) ……….ΤΗΣ ΑΛΛΩΤΕ ΒΡΙΣΑΣ. ΣΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΓΙΝΕ Η ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΧΤΙΣΤΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ;;;;;.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.