Για την επιδότηση ενοικίου

Ένα ερώτημα έθεσε στο καφενείο ένας χωριανός μας σεισμοπαθής που μένει σε ενοίκιο:

Με βάση την αρχική υπουργική απόφαση για την επιδότηση ενοικίου κάθε τρίμηνο με τα δικαιολογητικά υποβάλαμε τις αποδείξεις του προηγούμενου τριμήνου. Σύμφωνα με την ίδια ΚΥΑ στο τελευταίο τρίμηνο έπρεπε να βάλουμε (και βάλαμε) τις αποδείξεις και του προηγούμενου τριμήνου αλλά και του λήγοντος δηλαδή του τελευταίου.

Στη συνέχεια δόθηκε παράταση. Τώρα που θα υποβάλουμε τα δικαιολογητικά για το πρώτο τρίμηνο της παράτασης θα πρέπει να βάλουμε τις αποδείξεις αυτού του τριμήνου ή να μην βάλουμε καθόλου αφού του προηγούμενου τις έχουμε ήδη υποβάλει;

Βέβαια κάποιοι της ίδιας κατηγορίας έχουν υποβάλει τα δικαιολογητικά για το τρίμηνο αυτό (το πρώτο της παράτασης) από τον Ιούλιο. Αλλά δεν έχει έρθει απάντηση σε κανέναν για να μπορέσουμε να συμπεράνουμε τί είναι το σωστό.

Επειδή εμείς δεν έχουμε πρόσβαση στο νέο συντονιστή ούτε μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί του μήπως μπορεί κάποιος που τον έχει γνωρίσει στην Αθήνα να επικοινωνήσει μαζί του για να δοθεί μια σίγουρη απάντηση;

Και με την ευκαιρία να τον ρωτήσει γενικότερα τί γίνεται σχετικά με τις αποδείξεις της ΔΕΗ;

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.