Τα “ΡΙΧΙΑ”

Στα Βατερά υπάρχουν αρκετά καταστήματα εστίασης στα οποία εξυπηρετείται ο κόσμος. Το κάθε ένα έχει το δικό του χρώμα, το δικό του απλοϊκό ή συνθετότερο διάκοσμο, το δικό του στυλ, τα θετικά και τα αρνητικά του. Και ο κάθε πελάτης αξιολογώντας όλα τα παραπάνω -σε συνδυασμό και με τις τιμές και το βαλάντιό του – κάνει τις επιλογές του.

Τα “ΡΙΧΙΑ” του Γιώργου Καπτανή έχουν μια αίθουσα -που είναι άγνωστη στους περισσότερους- με εξαιρετικό περιβάλλον. Τώρα ειδικά που μπήκαμε στην περίοδο των Χριστουγέννων ο διάκοσμος είναι ανυπέρβλητος και οι αγιοβασίληδες …αμέτρητοι!!!

Αυτή την υπέροχη αίθουσα ο Γιώργος διαθέτει αφιλοκερδώς για τις ενημερωτικές συναντήσεις της Βιβλιοθήκης. Επιπλέον προσφέρει ο ίδιος δωρεάν τους καφέδες, τα αναψυκτικά και τα σνακς σε όσους προσέλθουν κάθε φορά.

Με το μικρό αυτό αφιέρωμα θέλουμε να εκφράσουμε εκ μέρους της Βιβλιοθήκης ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσφορά του. Προσφορά στην οποία δεν αξιολογείται ως πρωταρχικό το χρηματικό κόστος αλλά η δυνατότητα που παρέχει στους χωριανούς μας να βρεθούν σε ένα όμορφο χώρο, να συζητήσουν, να πιουν τον καφέ τους και να ενημερωθούν για θέματα που τους αφορούν άμεσα.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.