Ας του το θυμίσουν οι σύμβουλοι του από την περιοχής μας

Έκλεισαν τρεις μήνες από τις αυτοδιοικητικές εκλογές και ο νέος Περιφερειάρχης αλωνίζει το Βόρειο Αιγαίο, διαπιστώνει ομορφιές, επισημαίνει προβλήματα, τιμά τις παρέες του και όλα αυτά μας τα διαφημίζει o ίδιος στο fb.

Ίσως να μην έχει ακούσει ότι ένας σεισμός ισοπέδωσε ένα χωριό και μια γραφειοκρατία ταλαιπωρεί τους κατοίκους του και απελπίζει ιδιαίτερα τους ηλικιωμένους του.

Μέσα στα τόσα ταξίδια του και τις τόσες επισκέψεις του όφειλε να επισκεφθεί το χωριό αυτό (όπως έκανε ο κ. Βέρρος) και να συμπαρασταθεί -έστω και μόνο με την παρουσία του- τους σεισμοπαθείς κατοίκους του. Να ακούσει τα προβλήματά τους, να δει αν και τι μπορεί να προσφέρει σ’ αυτούς για την επίλυση των τεράστιων δυσκολιών που αντιμετωπίζουν.

Ακόμα απλά να αποσαφηνίσει αν και σε ποιους τομείς μπορεί να βοηθήσει.

Πριν κάποια χρόνια ο κ. Περιφερειάρχης έγραφε στο ΕΜΠΡΟΣ: «ο (δυστυχώς) γηράσκων Πολιχνίτος, γενέτειρα πανσπουδάστων επιστημόνων, δικαστών και τοπικών πολιτικών, συμπληρούμενος από τη «διονυσογενή» Βρίσα, τα βυζαντινά Βασιλικά και το εύφορο Λισβόρι,» … «είναι όλα σημαντικά έως σημαντικότατα κέντρα αποκεντρωμένων δραστηριοτήτων της Λέσβου και τοπικοί πόλοι με ιδιαίτερο χαρακτήρα και συμβολή»

Και πριν κάποια χρόνια ξεκινούσε την προεκλογική του εκστρατεία από τα Βατερά.

Τώρα τα ξέχασε όλα;

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Ας του το θυμίσουν οι σύμβουλοι του από την περιοχής μας

  1. Ο/Η Ζωή Δημητρακέλλη λέει:

    Καλησπέρα σας
    Επειδή την σελίδα σας μπορεί να μην την διαβάζουν όλοι θα μπορούσατε ίσως να απευθυνθείτε στον ίδιο στην προσωπική του σελίδα στο facebook. Πιστεύω ότι θα λάβει πολύ σοβαρά την άποψή σας και θα σας απαντήσει. Αν κάποιος μπορεί να κινηθεί χωρίς μεσάζοντες για το καλό του χωριού γιατί να μην το κάνει; Τουλάχιστον θα πούμε ότι προσπαθήσαμε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.