Καλό μήνα, καλή τετραετία!

Χωρίς να το πολυκαταλάβουμε μπήκαμε ήδη στο Φθινόπωρο!!! Ο Σεπτέμβρης άρχισε όπως ακριβώς μας τελείωσε ο Αύγουστος. Με μελτέμια και ζέστη. Καιρός κατάλληλος για να έρχεται κόσμος στα Βατερά. Και η κίνηση των αυτοκινήτων ήδη το επιβεβαιώνει.

Καλό μήνα λοιπόν, καλό (ημερολογιακά) Φθινόπωρο, αλλά καλή συνέχεια (καιρικά) καλοκαιριού όπου κι αν βρίσκεται ο καθένας!

Ο Σεπτέμβρης άνοιξε μια καινούρια σελίδα και στην αυτοδιοικητική ιστορία του χωριού μας (για να περιοριστούμε στα πολύ στενά πλαίσια του χωριού).

Ένα νέο κοινοτικό συμβούλιο ξεκινά την τετραετή διαδρομή του από σήμερα. Με τον ίδιο επικεφαλής. Είναι η πρώτη φορά στη νεότερη ιστορία του χωριού μας που ένας Πρόεδρος της Κοινότητας παραδίδει στον …εαυτό του.

Πενταμελές το νέο συμβούλιο και σε σχέση με το τριμελές προηγούμενο δίνει τη δυνατότητα σε περισσότερα άτομα να συμμετάσχουν στα διοικητικά του χωριού. Να καταθέσουν προτάσεις και να αναλάβουν δράσεις και πρωτοβουλίες. Εκτός από τον Πρόεδρο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο προηγούμενο και στο νέο συμβούλιο είναι ο Αποστόλης.

Την αγαστή συνεργασία ανάμεσα στους δυο (αν και αρχικά αντιπάλους) που είδαμε την προηγούμενη τετραετία θέλουμε να δούμε και στο νέο συμβούλιο ανάμεσα σε όλα τα μέλη του για την προώθηση των προβλημάτων του χωριού μας.

Το μέγα πρόβλημα που απασχολεί όλους βέβαια είναι ο σεισμός και οι συνέπειές του αλλά δεν είναι το μόνο. Υπάρχουν πάρα πολλά άλλα θέματα που επηρεάζουν τη βιωσιμότητα του χωριού και που αν δεν τα προωθήσουμε θα χάσουμε πολύτιμο χρόνο.

Στο νέο κοινοτικό μας συμβούλιο (Παράκοιλας Στρατής, Αποστολής Απόστολος, Καλατζής Στρατής, Νικέλλη Δέσποινα, Γιώργος Φωτεινός) ευχόμαστε να είναι σιδεροκέφαλοι για να αντέχουν.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.