Καλή αρχή!

Όπως πληροφορηθήκαμε από ανάρτηση του ιστότοπου “stonisi” o Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου κ. Βέρρος, πριν αναλάβει επισήμως τα καθήκοντά του, έκανε μια παρέμβαση με θετικό αποτέλεσμα για το χωριό μας.

Ειδικότερα ο κ.Βέρρος μετά από συνάντηση που είχε με εκπροσώπους του Συμβούλιου Αρχιτεκτονικής Βορείου Αιγαίου αποφασίστηκε δύο συνεδριάσεις του Συμβουλίου εντός του Σεπτεμβρίου να αφορούν αποκλειστικά τις μελέτες της Βρίσας.

Να σημειώσουμε ότι ο κ.Βέρρος ήδη από τις 2 Αυγούστου είχε συναντηθεί με τους σεισμόπληκτους κατοίκους της Βρίσας οι οποίοι τον ενημέρωσαν σχετικά με τις μεγάλες καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην έκδοση των σχετικών αποφάσεων από το Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής και από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Φυσικών Καταστροφών (ΔΑΕΦΚ). Ο κ.Βέρρος με ανάρτηση του σε κοινωνικό δίκτυο ευχαρίστησε την πρόεδρο του Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής

Μαριάνθη Βουρβούλη. (για την υπογραφή του κειμένου)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Καλή αρχή!

  1. Ο/Η Ζωή Δημητρακέλλη λέει:

    Να ευχαριστήσουμε τον κ. Βέρρο για την θετική παρέμβασή του και να τον παρακαλέσουμε να μην διασπαστεί η Πολεοδομία ώστε να μπορέσουν να προχωρήσουν οι άδειες. Τόσο αυτές που βρίσκονται υπό έκδοση όσο και οι νέες που θα κατατεθούν. Δυστυχώς κάθε κατάθεση φακέλου σε δημόσια υπηρεσία ( και είναι πολλές αυτές) που εμπλέκεται στην ανοικοδόμηση της Βρίσας κάνει πάνω από τρεις μήνες για να διεκπεραιωθεί. Είπαμε πως θα κάνουμε υπομονή, αλλά πόσο;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.