Έτσι αναπτύσσονται τα Βατερά

Για την ανάπτυξη των Βατερών χρειάζονται έργα υποδομής. Έργα υποδομής από την πολιτεία αλλά και από τους ιδιώτες. Η πολιτεία δείχνει να θυμάται τα Βατερά μόνο όταν πρόκειται να εισπράξει. Μέσα σ’ αυτό το πνεύμα έγινε προχτές και η καταμέτρηση των εκτάσεων της παραλίας που  χρησιμοποιεί κάθε μια επιχείρηση για την επιβολή των αντίστοιχων τελών. Δυστυχώς όμως απ’ τα χρήματα που εισπράττονται στα Βατερά δεν γυρίζει σχεδόν τίποτα.

Μια αχτίνα ελπίδας αποτελεί η χτεσινή ανακοίνωση για την ένταξη του βιολογικού καθαρισμού των Βατερών στο ΕΣΠΑ. Επίσης τελευταία γίνονται ενέργειες για την ανεύρεση του κατάλληλου χώρου για μια γεώτρηση που θα εξασφαλίσει την περιοχή σε περίπτωση που η υπάρχουσα γεώτρηση “τα φτύσει”. Ελπίζουμε τώρα που προσλήφτηκαν εργάτες στο Δήμο να δούμε και στα Βατερά κανένα συνεργείο  να καθαρίζει την παραλία και τα ρείχια. Σήμερα επίσης είδαμε κλιμάκιο του Δήμου να επιθεωρεί τον πύργο του ναυαγοσώστη και τις λοιπές υποδομές που είναι απαραίτητες για τη γαλάζια σημαία του επόμενου χρόνου. Βέβαια αυτά είχαν γίνει και πέρσι αλλά γαλάζια σημαία δεν είδαμε. Ελπίζουμε φέτος το πάθημα να γίνει μάθημα και οι αρμόδιοι να ενεργήσουν σωστά.

Τον κύριο λόγο όμως στα Βατερά έχουν οι ιδιώτες. Φέτος το βραβείο της καλύτερης και μεγαλύτερης ιδιωτικής επένδυσης στα Βατερά δίκαια θα πρέπει να αποδοθεί στο “ΑΦΡΟΔΙΤΗ” των αδελφών Χαχαδάκη. Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν από κάποιους μήνες δίπλα στο ξενοδοχείο στήθηκε μια πισίνα με έναν υπέροχο περιβάλλοντα χώρο. Έτσι το “ΕΙΡΗΝΗ” απέκτησε έναν ισχυρό ανταγωνιστή τουλάχιστον όσο αφορά τον περιβάλλοντα χώρο των ξενοδοχείων. Ο χώρος αυτός που όπως μάθαμε θα εγκαινιαστεί κατά τις 24-25 του μήνα εκτός απ’ την πισίνα έχει τομείς καφετέρειας, φαγητού, ποτού και φυσικά  ξαπλώστρες μπάνιου. Θα διατίθεται για γάμους, βαφτίσεις, γενέθλια ακόμα και για ρομαντικές επετείους γάμου ή άλλου ευχάριστου γεγονότος. Βιντεοπροβολέας προβάλει σε υπερμεγέθη οθόνη το πρόγραμμα της τηλεόρασης ώστε να απολαμβάνουν τους αγώνες και άλλα θεάματα οι φανατικοί του είδους. Στις φωτογραφίες παίρνετε μια πρόγευση του χώρου αφού ακόμα δεν έχει γεμίσει νερό η πισίνα. 

 Στο Γιώργο και τον Γιάννη,  παιδιά  του Κώστα και της Μαρίας Χαχαδάκη, που έστησαν την αξιοζήλευτη αυτή επιχείρηση απ’ το μηδέν και με το τίποτα και τα οποία την μεταμόρφωσαν αναπτύσσοντάς την, δικαιωματικά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και ευχές για καλές δουλειές.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Έτσι αναπτύσσονται τα Βατερά

  1. Ο/Η Θοδωρής Γ. Κούσκος λέει:

    Πάντα άξιοι

    Καλές και χρυσές δουλειές.
    Και ομορφαίνετε και τη γειτονιά μας !!!!!!!!!!.

  2. Ο/Η Βαγια Τσαμουρα λέει:

    Καλο καλοκαιρι και καλη σαιζον τα Βατερα ειναι πανεμορφα.. και δικαια γινεται η αξιοποιηση…… ας ελπισουμε να μπορεσουμε εστω και για λιγες μερες να τα απολαυσουμε….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.