Λεφτά υπάρχουν…

Είναι απαράδεκτοι οι αναγνώστες μας εκείνοι οι οποίοι δεν μπορούν να κατανοήσουν την αρχοντιά των δημοτικών μας αρχόντων και γρινιάζουν -και μαζί μ’ αυτούς και η σελίδα μας- για κάποιες δαπάνες τους. Νομίζουν ότι, επειδή υπάρχει κρίση και όλοι “σφιγγόμαστε”, θα πρέπει η τοπική αυτοδιοίκηση να χάσει παντελώς τον γαλαντόμο χαρακτήρα της.

Έτσι σήμερα σας παρουσιάζουμε το απόσπασμα από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου με την οποία παρατέθηκε δείπνο και γεύμα στο επιτελείο των μηχανικών που θα συντάξουν τη μελέτη του φράγματος “Τσικνιά” Αν μεν η σύνταξη της μελέτης γίνει δωρεά στο Δήμο άξιο το φαγοπότι αν όμως πληρωθεί προς τι το …καλόπιασμα.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ

της αριθμ. 5/2012

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 109

Δημοσίας Συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου Λέσβου

Μυτιλήνη 14 Μαρτίου 2012,ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ ώρα 18.00 μ.μ.

…………………………………………………………………………………….

Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Αφού έλαβε υπόψη του:

(α).-τις διατάξεις του άρθρου 67 του νόμου 3852/2010

Αποφασίζει ομόφωνα

1.-

Εγκρίνει διάθεση πίστωσης ποσού 300,00 € σε βάρος του Κ.Α. 00.6434.0001 για δαπάνες παράθεσηςγεύματος στο επιτελείο των μηχανικών που θα συντάξουν τη μελέτη του φράγματος του ποταμού Τσικνιά

της Δ.Ε. Καλλονής, ψηφίζει ισόποση πίστωση σε βάρος του παραπάνω Κ.Α. και αναθέτει απευθείας:

Στην Ντάβαζη Όλγα την παράθεση δείπνου οχτώ (8) ατόμων ποσού 144,00 € με Φ.Π.Α.

Στον Γιαννόγλου-Τζανετέλλη την παράθεση γεύματος τριών (3) ατόμων ποσού 156,00 € με Φ.Π.Α.

Μας κάνουν εντύπωση τρία πράγματα:

1) Πως κατάφεραν και τα έφεραν βόλτα ώστε το άθροισμα των ποσών δείπνου και γεύματος να μας κάνουν ακριβώς 300

2) Εντάξει στο δείπνο το ποσό των 18 € το άτομο είναι λογικό. Στο γεύμα όμως 52 € το άτομο, ούτε αστακομακαρονάδα να έτρωγαν δε θα πλήρωναν τόσα. Ας είναι, τουλάχιστον με κάτι τέτοια ανεβαίνει το ηθικό μας γιατί ξέρουμε να βγαίνουμε ασπροπρόσωποι στα επίσημα πρόσωπα (μηχανικοί βλέπεις) και να κάνουμε μνημόσυνα με …ξένα κόλυβα.

3. τελικά 3 ήταν οι μηχανικοί ή 8!!!

Ρομαντικέ φίλε που μας έστειλες την πληροφορία μου φαίνεται ότι ζήλεψες την “αστακομακαρονάδα”

Υ.Γ. Στο μεταξύ εμείς στο χωριό αγοράζουμε τις λάμπες του δημοτικού φωτισμού απ’ τη τσέπη μας, δεν έχουμε κουβάδες για τα σκουπίδια, κόβουμε τα χόρτα και τα κουβαλάμε στη χωματερή στους δρόμους και στο σχολείο με δικά μας μηχανήματα, αυτοκίνητα και έξοδα και ετοιμαζόμαστε να φτιάξουμε την αποχέτευση του Μουσείου με δικά μας χρήματα.  Ας είναι όμως έχουμε “άρχοντες” δημοτικούς αρχόντους!!! Αυτό μας κάνει περήφανους και αισιόδοξους. Ας είναι όλοι τους καλά!!!

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

7 απαντήσεις στο Λεφτά υπάρχουν…

  1. Ο/Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ λέει:

    ΤΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΛΑΜΠΕΣ,ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΑ????ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ???ΑΝ ΔΑΠΑΝΗΘΟΥΝ ΤΑ 156 ΕΥΡΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝΟΥΜΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ?????ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΣΙΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ…….ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΡΕ ΚΩΣΤΑ????”Ο ΘΕΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ” ΛΟΙΠΟΝ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΑΝΑΣΤΑΙΝΕΤΕ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝΕΙ………ΥΨΗΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑΤΑ……ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΙ Ο ΖΗΚΟΣ!!!!”ΓΙΑΤΙ….ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑΤΑ”…..!!!!!ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!!!ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!!!

    • Ο/Η curius λέει:

      ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΑΠΕΖΟΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΚΡΙΒΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΓΛΟΥ-ΤΖΑΝΕΤΕΛΛΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΟΥΔΑ (ΕΚΕΙ ΤΟ ΣΑΒΡΙΔΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΑΣΤΑΚΟ) ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ?? ΣΤΑ ΒΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΝ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ??ΣΤΗ ΠΑΝΑΓΙΟΥΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑΥΑΓΩΣΩΣΤΗΣ ΑΛΩΣΤΕ ,ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ

  2. Ο/Η Δημητρα Μπαλκιζα λέει:

    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΛΑΜΤΗΡΩΝ ΚΛΠ ΚΛΠ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ….ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΚΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΒΑΣΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΟΙΑ… Η ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΒΑΡΚΑ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΡΙΧΝΑΜΕ ΜΠΕΤΑ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙΟΥΔΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗ (!!!!!!! ΝΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΓΑ ΑΚΟΜΑ !!!) ΠΕΛΑΤΗ ΜΟΥ…ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ 5 ΜΠΕΤΟΝΙΕΡΕΣ….Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΠΕΤΟΝΙΕΡΑ ΚΟΛΛΗΣΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΘΑΛΛΑΣΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΓΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΟΣ ΑΜΜΟΣ – ΜΠΑΤΑΡΗΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ ΣΤΟ ΓΙΑΛΟ….Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΜΠΕΤΟΝΙΕΡΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΤΕΙ !!!!! ΜΕΤΑ ΑΛΑΞΑΜΕ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ “ΕΥΠΑΘΕΣ” ΣΗΜΕΙΟ. Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΠΕΤΟΝΙΕΡΑ “ΖΗΛΕΨΕ” ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ !!!!! ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΤΕΜΙΑ….ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΛΑΝΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ…Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΤΙΣ 1 μ.μ. ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΙΣ 4μ.μ. ΑΙΣΙΩΣ…ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΜΟΥ….ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ….ΤΟ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ…ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ…ΟΙ ΠΕΡΙΟΙΚΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ…ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΗΚΑΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ…Ο ΟΠΟΙΟΣ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΤΥΡΒΑΖΩΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ …Ο ΕΝΑΣ ΙΔΙΟΤΗΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΟΡΤΙΟ ΟΞΥ , ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΒΕΒΑΙΑ “ΕΦΑΓΕ” Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ…ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΠΡΟΜΗΝΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ..

  3. Ο/Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ λέει:

    ΑΝΕΚΔΟΤΟ.
    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ.
    ΑΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΔΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΒΡΙΣΑΣ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΚΛΑΔΕΨΟΥΝ ΤΑ ΡΙΧΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΣΒΕΣΤΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΩΝ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΠΑΡΟΧΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΩΝ ΒΑΤΕΡΩΝ.
    ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΟΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΑ.
    ΟΠΩΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ
    Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ….
    Ο ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΗΣ ….
    ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΔΙΑΦΟΡΕΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ.
    ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ……ΣΥΛΛΟΓΟ …………ΑΣ ΠΟΥΜΕ…..

  4. Ο/Η Δημητρα Μπαλκιζα λέει:

    ΝΑ ΜΗΜ ΠΕΙΤΕ Κ. ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΝΕ…
    ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΠΑΛΙ…ΕΠΙ ΣΕΙΡΑΝ ΕΤΩΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ( ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΑΝΗΛΛΗΜΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΒΡΩΜΑΕΙ ΔΗΛ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΙΟ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΠΛΗΡΩΝΑΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΕΝΟΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ…ΚΑΙ ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ, ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΑΔΕΛΦΕ…ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ 2% ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΞΗΓΗΘΟΥΝ …ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ , ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ( ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΜΠΑΡ ) ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΑ ΧΩΡΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ .
    Η ΜΑΥΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ( ΑΝΩΝΥΜΩΣ ) ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ , ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ. ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟ “ΝΑΜΚΟΡΛΟΥΚ” ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΟΥΝ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΦΘΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΕΙΑ…

  5. Ο/Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ λέει:

    ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΛΚΙΖΑ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΝΑΤΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΒΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΩΣΤΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΠΟΛΥΣΥΧΝΑΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΝΗ ΣΗ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ
    1.ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ
    2. ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΗ
    3.ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ -ΚΛΑΔΕΜΑ ΤΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ
    4.ΑΣΒΕΣΤΟΜΑ ΤΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ
    5.ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ
    6.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ
    7. ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΦΩΤΙΣΜΟ ΚΤΛ
    ΠΕΡΙΣΥ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ [ΤΥΠΙΚΗ ] ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΡΑΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ. ΦΕΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑΜΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ.

  6. Ο/Η Δημητρα Μπαλκιζα λέει:

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ Η ΟΧΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ Η ΟΧΙ ( ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ κλπ )ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΜΑΚΡΑΝ ΙΔΙΑΝ ΠΕΙΡΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ, ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ κλπ κλπ , ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΛΙΒΕΡΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΑΙ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΩ ΠΙΘΑΝΗ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ , ΚΑΤΑΝΟΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΑ “ΦΤΥΝΟΥΝ” ….ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ 1 – 2 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΚΟΥΠΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.