Έφυγε και ο Χαρίλαος

Και δεύτερη απώλεια την ίδια μέρα στο χωριό μας. Ο Χαρίλαος Πανσεληνάς, ο τελευταίος χωριανός μας ψάλτης στην Εκκλησία του χωριού μας, έφυγε για το μεγάλο ταξίδι.

Για δεκαετίες εξυπηρέτησε την τοπική μας κοινωνία από τη θέση του αριστερού αρχικά (με τον Κώστα Γεωργάκα στο δεξί ψαλτήρι) και του δεξιού στη συνέχεια ψάλτη. Καλλίφωνος και ο ίδιος χάρισαν μαζί με τον Κώστα Γεωργάκα και τους βοηθούς του εξαιρετικά μελωδικά ακούσματα στο εκκλησίασμα του χωριού. Είχε την εκτίμηση όλου του χωριού.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Κυριακή στις 6.00 το απόγευμα στον άγιο Ευστάθιο στα Βατερά όπου θα βρίσκεται από τις 5.00.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της κόρης του, στα εγγόνια του και στα δισέγγονά του.

Επιθυμία της οικογένειάς του είναι αντί για στεφάνια να ενισχυθούν ο εθελοντικός κουμπαράς της Κοινότητας ή η Βιβλιοθήκη.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

7 απαντήσεις στο Έφυγε και ο Χαρίλαος

  1. Ο/Η Γιώργος και Κατερίνα Γεωργή λέει:

    Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Χαρίλαε. Πάντα με τον καλό το λόγο όταν ανέβαινες από την γειτονιά μας για το σπίτι σου. Τα ακούσματά σου στην εκκλησία μας εμείς που είχαμε την τύχη να σε ακούμε τις Κυριακές και στις γιορτές δεν θα μας αφήσουν να σε ξεχάσουμε. Συλλυπητήρια σε όλους τους δικούς σου.

  2. Ο/Η Ζωή Δημητρακέλλη και Μάκης Φωτεινόπουλος λέει:

    Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια.

  3. Ο/Η Στελλα Αβαγιαννη λέει:

    Τα θερμα μου συλλυπητηρια στην οικογενεια του..

  4. Ο/Η Κώστας Καλαμποκίδης λέει:

    Συλλυπητήρια για τον αγαπητό Χαρίλαο Πανσεληνά, εξαίρετο ψάλτη της Εκκλησίας του χωριού!

  5. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Καλό ταξίδι καλέ μας Χαρίλεοτα δεις το πατέρα μου εκεί που πας πες του ότι δεν περνά λέι μέρα που να μην τον θυμηθώ….μου λείπει πολύ!!!!!

  6. Ο/Η Μυρσινη λέει:

    Ευχαριστούμε όλον τον κόσμο που παραβρέθηκε και συμπαρασταθηκε στο πένθος μας για την απώλεια του αγαπημένου μας συζυγου πατέρα και παππού Χαρίλαου Πανσεληνα. Να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκέπασε.

  7. Ο/Η Γεωργακη Νικη λέει:

    Καλο σου ταξιδι θειε μου αγαπημενε.Εκει στον παραδεισο που θα πας θα κανεις παρεα παλι με τον πατερα μου και θα τα λετε.Δεν θα σε ξεχασω ΠΟΤΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.