Παράσταση με αξιώσεις!!!

Πραγματοποιήθηκε χτες στην αυλή του δημοτικού σχολείου η παράσταση της παιδικής θεατρικής ομάδας της Βιβλιοθήκης με το έργο του Ευγένιου Τριβιζά “Οι ιππότες της τηγανιτής πατάτας”

Οι βασικοί συντελεστές της ομάδας αυτής, η Χρυσούλα Ζωγράφου και η Ταΐσια Μάσλοβα, πήραν θάρρος από την περσινή εξαιρετική απόδοση της ομάδας στο μικρό θεατρικό σκετσάκι που μας είχαν παρουσιάσει, και φέτος ρίχτηκαν στα βαθιά με το δύσκολο, μεγάλης διάρκειας, με δύσκολες εκφράσεις και απαιτητικό σε μουσική και χορογραφία παραπάνω έργο.

Γνωρίζοντας τις δυσκολίες δεν είχαμε ιδιαίτερες απαιτήσεις και αυτές έγιναν ακόμα μικρότερες λίγο πριν αρχίσει η παράσταση όταν το μελτέμι τα έκανε όλα άνω κάτω και δυσκόλευε ιδιαίτερα την ηχοληψία.

Και όμως τα παιδιά μας διάψευσαν! Ήταν μια εξαιρετική παράσταση που καθήλωσε και ενθουσίασε τους θεατές.

Παραθέτουμε μερικές εικόνες από το έργο.

Από πίσω αριστερά: Γιώτα Δροσίνη (φροντιστής), Ελένη Βουλαλά-Τσιτσάνου (χορογραφίες), Μυρσίνη Παπαγιάννη (φροντιστής), Ταΐσια Μάσλοβα (σκηνικά και κουστούμια), Ελένη Φιλίππου( διαχείριση ήχου), Χρυσούλα Ζωγράφου(διδασκαλία), Ραφαέλλα Δηκελιώτη, Μαρίζα Βαμβουκλή (μουσική), Σπυριδούλα Μπατζάκη, Μιχαέλλα Αποστολή, Δημήτρης Τσεκράζι, Κώστας Νταούτι, μεσαία σειρά:Μαρία Καλατζή, Στέλλα Παπαδοπούλου, Ελένη Νταούτι, Ιωάννα Ντότσι, Κώστας Τριανταφύλλου, Αντριάν Ντότσι, Άκης Σαββαδέλλης και μπροστά Κατερίνα Πιτζά, Μυρσίνη Παράκοιλα, Άκης Πιτζάς και Κλέα Νταούτα

Η Βιβλιοθήκη συγχαίρει και ευχαριστεί όλους τους συντελεστές και προπαντός υα παιδιά της παράστασης. Να σημειώσουμε ότι είχαμε ζητήσει να μας ενισχύσει οικονομικά ο Δήμος και μας είχαν υποσχεθεί 1000€. Όταν τελευταία ζητήσαμε να μας πουν σε ποιο όνομα θα κοπούν τα τιμολόγια μας είπαν δεν μπορούν να δώσουν τίποτα. Τους ευχαριστούμε πολύ!!! Μας υποχρέωσαν!!! Ας είναι καλά οι χωριανοί μας που ενισχύουν το έργο μας.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Παράσταση με αξιώσεις!!!

  1. Ο/Η Γεωργή Κατερίνα λέει:

    Τελικά όλες οι θεατρικές ομάδες Στρατή μου, μεγαλοπιάστηκαν και όμως τα βγάλανε μια χαρά πέρα. Παραστάσεις δύσκολες και με αξιώσεις. Τα παιδιά με αντίξοες καιρικές συνθήκες ήταν καταπληκτικά! Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συντελεστές. Στα παιδιά πολλά πολλά τα μπράβο! Όπως έλεγε η μαμά μου αρκεί να θέλεις κάτι πολύ και θα το καταφέρεις.

  2. Ο/Η Βουλαλα Ελένη λέει:

    Μπράβο σε όλους . Τα παιδιά ήταν καταπληκτικά.!!!! Εγώ προσωπικά ενθουσιάστηκα και τα καμαρωσα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.