Πέρσι το καλοκαίρι αναγγέλλοντας η σελίδα μας την παρουσίαση του βιβλίου του Χάρη Κατρακάζα με πολιχνιάτικες συνταγές σημείωνε και τα εξής:
Πόσο καλύτερα θα ήταν και πόσο μεγαλύτερη προβολή θα είχαν το βιβλίο, ο συγγραφέας αλλά και ο Πολιχνίτος γενικότερα αν η παρουσίαση αυτή γινόταν στα πλαίσια του 2ου Lesvos Food Fest;Να σημειωθεί ότι ο εκ των παρουσιαστών του βιβλίου κ. Θεοδωρέλλης είναι (ή ήταν) καθηγητής του τμήματος τουριστικών επαγγελμάτων του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης με σχετικό με το βιβλίο αντικείμενο. Έχει ο τόπος μας και στη γαστρονομία ρίζες και μέλλον!
Με το πέρασμα του χρόνου στο 3ο Lesvos Food Fest με πρωτοβουλία του Μορφωτικού Συλλόγου Πολιχνίτου δίνουν το παρόν τους ο Πολιχνίτος (συγκεκριμένα η Σκάλα), ο Χάρης, ο κ. Θεοδωρέλλης και η τοπική γαστρονομία μεζέδων για το ουζάκι!
Στις 3 Ιουλίου το βράδυ λοιπόν: Στον τόπο που μοσχομυρίζουν τα θαλασσινά και φύεται ο ξακουστός γλυκάνισος, ο Μορφωτικός Σύλλογος Πολιχνίτου μας καλεί να μαγειρέψουμε και να δοκιμάσουμε αυθεντικούς μεζέδες που συνοδεύουν ιδανικά το ούζο. Ο
Λέσβιος chef Χάρης Κατρακάζας και ο πρ. καθηγητής Χαρίλαος Θεοδωρέλλης σε
συνεργασία με επαγγελματίες της περιοχής, τον Μουσικοχορευτικό Σύλλογο ο
“Μπάλος”, το Σύλλογο Φίλων της Μουσικής Πολιχνίτου, τον
Αθλητικό Σύλλογο Πολιχνίτου και τον Ιππικό Σύλλογο Πολιχνίτου, μας
συστήνουν τη γαστρονομία της περιοχής με live μαγειρέματα, γευσιγνωσίες,
πολύ χορό και μουσική.
21:00 Βραδιά Ούζου με Live Μουσική και τοπικούς χορούς, Λιμανάκι Σκάλας
Πολιχνίτου
Μια ξεχωριστή εκδήλωση προβολής του τόπου μας!
https://www.lesvosfoodfest.com