Για μια ακόμα φορά το Μουσείο στο προσκήνιο.

 Ένας χωριανός μας προσφέρθηκε (σύμφωνα με τον Κ.Κ.) να αγοράσει τα υλικά που θα απαιτηθούν για την επισκευή της τουαλέτας του Μουσείου. Ένας άλλος χωριανός μας (ο Θανάσης) προσφέρθηκε να αποκαταστήσει την όποια βλάβη. Παρόλα αυτά το πρόβλημα παραμένει.

Σήμερα στον Πλάτανο άκουσα θαμώνες να ελεεινολογούν για την κατάντια μας και να είναι έτοιμοι να συνεισφέρουν για την επίλυση του προβλήματος. Όλοι μας νοιώσαμε άβολα όταν προ ημερών ακούσαμε τη δασκάλα να παρακαλεί την κα Στέλλα (και όχι μόνο) να επιτρέψει να επισκεφθούν οι μικροί μαθητές την τουαλέτα.

Υπεύθυνος δυστυχώς δεν υπάρχει. Ο Δήμος … άστον!!! Ο κ. Θεοδώρου απ’ την Αθήνα μπορεί να έλθει να κάνει ξανά καμιά ομιλία. Για το Μουσείο θα νοιαστεί κανείς; Κατηγορούν τον Κώστα Ταξείδη ότι έκανε λάθη. Και  όντως μπορεί να έκανε. Πιστεύει όμως κανείς ότι αν δεν του είχαν αφαιρέσει τις αρμοδιότητες θα είχε λυθεί το πρόβλημα; Η αλήθεια πρέπει να λέγεται. Με δικά του έξοδα θα είχε ξεφράξει όχι μονάχα τον αγωγό του Μουσείου αλλά όλου του χωριού. Γιατί για το Μουσείο έχει τρέλλα και από γνωστικούς χορτάσαμε!!!Οι ευθύνες -κατά την προσωπική άποψη του καθενός- πρέπει να ονοματίζονται. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση ευθύνη έχουν ο Δήμος (τη μέγιστη) αλλά και ο κ. Θεοδώρου. Αν δεν μπορεί ή δεν θέλει, δεν χρειάζεται να …ταλαιπωρείται.

Υ.Γ. Πρέπει να γίνει κατανοητό -πάντα κατά την προσωπική μου άποψη- ότι όταν λέμε Δήμος δεν εννοούμε τον υπάλληλο, έστω και αν έχει αρμοδιότητα. Ο υπάλληλος έχει ευθύνη απέναντι στους προϊσταμένους του και μόνο. Απέναντι στην κοινωνία την ευθύνη έχουν οι πολιτικοί προϊστάμενοι. Αυτοί είναι αρμόδιοι και υπεύθυνοι. Και το να  κρύβονται πίσω από τους υπαλλήλους δεν τους περιποιεί τιμή ούτε τους αποποιεί τις ευθύνες.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.