Για το γήπεδο beach volley

Πληροφορίες για το συγκεκριμένο θέμα μας στέλνει ο δημοτικός σύμβουλος κ. Στρατής Καραγεωργίου τον οποίο και ευχαριστούμε.

”  ΓΗΠΕΔΟ BEACH VOLLEY

Η απόφαση πάρθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο του πρώην Δήμου Πολιχνίτου το έτος 2003 και εντάχθηκε στο Ελλάδα 2004 (για τα Ολυμπιακά έργα). Προϋπολογισμός απόφασης ήταν 14.100,00 euro για την κατασκευή και 3.503,00 euro για τον εξοπλισμό. Η λογική τότε ήταν να δημιουργηθεί μια σύγχρονη υποδομή για να διοργανώνονται αγώνες στα Βατερά.

Δημοπρατήθηκε στις 18-2-2004 η κατασκευή του και βρέθηκε ανάδοχος που το ανέλαβε με το ποσό των 13.395,00 euro. Ο εξοπλισμός δόθηκε σε απ’ ευθείας ανάθεση. Άλλα το όλο έργο στοίχισε μέσω προγράμματος περίπου 16.898,00 euro. (Τα ποσά τα πήρα τηλεφωνικά και ίσος να υπάρχει κάποιο μικρό λάθος προς την ακρίβεια τους)

Η παραλαβή του έργου έγινε το έτος 2004 και η οριστική παραλαβή από το Δημοτικό Συμβούλιο το 2007. Το γήπεδο στήθηκε το 2007 μόνιμα στη θέση που είναι σήμερα. Μέρος του εξοπλισμού υπάρχει σήμερα στον Δήμο π.χ. καθίσματα, ενώ τα υπόλοιπα είναι ότι έχει παραμείνει στη παραλία.

Το πρόβλημα είναι ότι θα έπρεπε να προστατευόταν το γήπεδο το χειμώνα και κάθε καλοκαίρι να γίνονται εργασίες συντήρηση του, που από το 2007 ποτέ δεν έγιναν. Επίσης θα μπορούσαν να γίνονται αγώνες εκεί, που ποτέ δεν έγιναν και αυτό δεν είναι μόνο ευθύνη του Δήμου.

 Υ.Γ. Σημαντικό είναι να καταλάβουμε ότι ο Δήμος θα πρέπει να έχει συνέχεια, ανεξάρτητα από το ποιος είναι Δήμαρχος κάθε φορά. Επίσης όταν κάνεις μία επένδυση ή μία αγορά θα πρέπει να έχεις προβλέψει και το κόστος συντήρησης και λειτουργίας διαφορετικά τα αποτελέσματα είναι αυτά που βλέπουμε στο γήπεδο των Βατερών, στην αγορά της «σπιταρόνας» στη Σκάλα Πολιχνίτου, στην αγορά του ακινήτου στο Βρίσα για πολιτιστικό κέντρο και άλλα πολλά.”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

14 απαντήσεις στο Για το γήπεδο beach volley

  1. Ο/Η ΒΑΤΕΡΙΑΝΟΣ 2 λέει:

    Καλά ο κ. Αριστείδης Ταξείδης Δημοτικός Σύμβουλος και εκπρόσωπος της παράταξης Βουνάτσου στο Δημοτικό Συμβούλιο έχει πάει σε ”άλλη παραλία” (βλέπε κατά Τσαμάκια μεριά) και με δύευρω εισιτήριο παρακαλώ …όμως ο κ. Καραγεωργίου Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του κ. Χατζηκομνηνού και ομολογουμένος πολυπράγμων σε ότι αφορά τα τεκτενόμενα της περιοχής μας και κατά καιρούς λαλίστατος ,δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα για την ισοπέδωση της παραλίας και το ξερίζωμα της αυτοφυούς βλάστησης περιμέτρικά της ΑΡΕΝΑς???
    Φαίνεται θα διάβαζε μαζί με τον Μακαριστό κατά Θεό Χριστόδουλο που είχε επιδοθεί στο ”σπόρ αυτό” όταν η Ελλάδα στέναζε κάτω απο την μπότα των Συνταγματαρχών…….

  2. Ο/Η ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΡΑΤΗΣ λέει:

    Στρατή προστάτευσε, εμάς, αλλά και τη σελίδα σου.
    Δεν μπορώ να καταλάβω το τι γίνεται εδώ μέσα!!! Ο κάθε ανώνυμος βγάζει όλα τα προσωπικά του προβλήματα και λέει ότι του έρθει στο μυαλό!!! Με το όνομα μας, προσπαθούμε να βοηθήσουμε το χωριό μας, όσο μπορούμε και όσο το καταφέρνουμε αυτό. Δέχομαι και είναι επιθυμητή η ονομαστική αντιπαραβολή απόψεων, για τη λύση ενός θέματος. Οι ανώνυμες ύβρεις όμως εδώ μέσα είναι απαράδεκτες.

    Προσπάθησα να σας ενημερώσω για το τι έγινε για το γήπεδο στα Βατερά.
    Πως συνδέονται ο μακαριστός Χριστόδουλος, οι μπότες των Συνταγματαρχών και όλα τα άλλα, με το γήπεδο στα Βατερά δεν κατάλαβα. Το 1968 γεννήθηκα, τι σχέση έχω εγώ με όλα αυτά δεν γνωρίζω.

    Βατεριανέ ανήκω σε μία παράταξη που έφερε τη Δημοκρατία στην Ελλάδα με τον αείμνηστο Καραμανλή, αλλού ψάξε για φασίστες και να γνωρίζεις ότι ο φασισμός δεν είναι χρώμα αλλά νοοτροπία ανθρώπων, για παράδειγμα ανώνυμα ανθρωπάκια (με κουκούλες) που καταδικάζουν ανθρώπους.

    Βατεριανέ και στο θέμα με την Αρένα πάλι φασιστικά λειτουργείς, ως ανώνυμος που καταδικάζει ανθρώπους και εταιρείες, με συνοπτικές διαδικασίες
    Αυτό που έγινε στην Αρένα το έμαθα από έναν φίλο μου τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής που έφευγα για Μυτιλήνη, δεν πήγα εκεί για να έχω προσωπική άποψη, θα πάω όμως. Δεν συνηθίζω να μιλώ ή να επεμβαίνω αν δεν γνωρίζω. Το μόνο που γνωρίζω αυτή τη στιγμή είναι ότι το οικόπεδο που βρίσκεται η Αρένα (φαντάζομε και τα γειτονικά του) δεν τελειώνει στον δρόμο αλλά εκτίνεται και κάτω από αυτόν.

    Όσο αφορά τη δημοκρατική διαδικασία:
    Το τριμελές Τοπικό Συμβούλιο του χωριού μας, είναι το αρμόδια (έχει έννομο συμφέρων), πρέπει και έχει την υποχρέωση, με απόφαση του, να το αναφέρει στις υπηρεσίες του Δήμου. Οι αρμόδιες υπηρεσίες αποφασίζουν αν υπάρχει κάποια παρανομία και επεμβαίνουν.

    Δεν είμαι μέλος του τριμελούς Τοπικού Συμβουλίου και ποτέ μέχρι και σήμερα δεν έχω επέμβει στις αρμοδιότητες του. Στηρίζω όμως πάντα ως οφείλω τις αποφάσεις του, αυτή είναι η αρμοδιότητα μου.

    • Ο/Η ΒΑΤΕΡΙΑΝΟΣ 2 λέει:

      Oι μέρες περνούν ο κ. Ταξείδης Αρ. απολαμβάνει τα μπάνια του και βελτιώνει τα μάτια του στην πλαζ του Δήμου στα Τσαμάκια ,ενώ όλως περίεργος ο κ. Καραγεωργίου Στρ. δεν πέρασε από την Αρένα και ούτε ξέρει ποιος μπέρδεψε το αγροτικό δίκτυο της περιοχής μας που θέλει πράγματι βελτίωση και αντί να κατευθυνθεί με το μηχάνημα του Δήμου εκεί τράβηξε για την παραλία των Βατερών .
      Στο κάτω -κάτω η άμμος των Βατερών και τα κρινάκια της περιοχής είναι και ποιο μαλακά ……σαν και την μέση των Δημοτικών μας Συμβούλων.
      Να τους χαιρόμαστε………….

      • Ο/Η ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΡΑΤΗΣ λέει:

        Βατεριανέ πάλι φασιστικά λειτουργείς δείχνοντας με τα λόγια σου ότι το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να κατηγορείς και τίποτα άλλο!!!!!!!
        Αναρωτήθηκες μήπως έγινε έλεγχος από λιμενική αρχή και το τοπικό συμβούλιο για το θέμα της Αρένα????

        Αφού ενδιαφέρεσαι τόσο πολύ για τη φύση στη περιοχή της Αρένας (δεν θέλω να φανταστώ ότι το κάνεις για άλλους λόγους) και αφού δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβεις ότι είναι αρμοδιότητα του Τοπικού Συμβουλίου και όχι δικιά μου, σε προτρέπω να βγάλεις τη κουκούλα και να κάνεις μία αίτηση στο Τοπικό Συμβούλιο για να μάθεις το τι έγινε.

        Έλα λίγο κουράγιο θέλει!!!!!

  3. Ο/Η ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ λέει:

    Eπειδή απο οτι παρακολουθώ οι 9 στους 10 που σχολιάζουν είναι ανώνυμοι , και οι πολλοί απο αυτούς βγάζουν και τα απωθημένα τους … ίσως στο τέλος καταφέρουν να γράφουν μόνοι τους…. προσπάθησε να τους αγνοήσεις

  4. Ο/Η Stratis λέει:

    Θα ήταν ευχής έργο αν όλοι όσοι σχολιάζουν στη σελίδα μας ήταν επώνυμοι και όχι ανώνυμοι. Δυστυχώς όμως για λόγους, που δεν είναι εντελώς αβάσιμοι, σε όλες τις ανάλογες περιπτώσεις (ανάλογες σελίδες) οι σχολιασμοί γίνονται και ανώνυμα. Όταν όμως κάποιος ανώνυμος γράφει οτιδήποτε δε σημαίνει ότι αυτό που γράφει γίνεται αποδεκτό από όσους το διαβάζουν.
    Διαβάζεις ένα σχόλιο και αντιδράς ανάλογα είτε γελάς (με τον γράφοντα), είτε συνυπογράφεις, είτε αγανακτείς. Επειδή γράφεται κάτι δεν σημαίνει αυτόματα ότι γίνεται αποδεκτό και από όσους το διαβάζουν. Εξάλλου στα καφενεία (και απόντος του κατακρινόμενου) λέγονται πολύ πιο βαριές κουβέντες. Για το λόγο αυτό πιστεύω ότι μόνο εκφράσεις που μπορούν να υπαχθούν στο ποινικό δίκαιο πρέπει να διαγράφονται. Εξ’άλλου πρέπει να μας απασχολεί η άποψη της πλειοψηφίας και όχι του ενός ή των κάποιων. Ο καθένας είναι ελεύθερος να έχει την προσωπική του άποψη η οποία και τον χαρακτηρίζει.
    Για όλα αυτά έχω δηλώσει ότι ουδέποτε θα διαγραφεί σχόλιο που με αφορά όσο υβριστικό και αν είναι.

  5. Ο/Η ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ λέει:

    Δεν ξέρω εάν θα βοηθήσει αλλά το κομμάτι πριν την αρενα που διαμορφώθηκε σε πάρκινγκ, ειχε γίνει προσπάθεια καταπάτησης απο ιδιοκτήτη , και απο οσο θυμάμαι η προηγούμενη δημοτική αρχή είχε στείλει την τσάπα του δήμου να βγάλει τις περιφράξεις και να το διαμορφώσει… εαν είναι έτσι καλά έκανε κατά την γνώμη μου και το ξανακαθάρισε η αρενα , για να μην παρει θάρρος και το περιφράξει παλι.

  6. Ο/Η NIKOS λέει:

    ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΥΤΟ.Ο ΝΟΜΙΜΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΕ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΜ Α ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ Η ΑΡΕΝΑ???ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΗΣ Ο ΑΛΛΟΣ,Η ΑΡΕΝΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ???ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΚΑΤΩ! ΜΗ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΕ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ

  7. Ο/Η ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ λέει:

    Με τα γιαούρτια από ότι ξέρω παίρνουν τους κουκουλοφόρους.Δεν ξέρω εάν έχεις σχέση , αλλά εάν κατάλαβες, προσπάθησε κάποιος (πιστεύω όχι εσύ) να κάνει ιδιόκτητο, χωρίς να είναι, το χώρο κάτω από την άσφαλτο, και τον περιέφραξε. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κάνει οτιδήποτε κάτω από την άσφαλτο και φυσικα ουτε η αρενα.. αλλά καλά θα είναι να καθαρίζεται ο εν λόγω χώρος, και οχι μονό αυτός (οχι απαραίτητα από την αρένα , η από μηχανήματα) για να μαζεύονται και οι καταπατητές….ΝΙΚΟ

    • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

      Καλά κύριε Ζαφειρίου. Τις βρήκες τις δικαιολογίες για να υποστηρίξης τον επιχειρηματία του Αρένα (αν και κανένα δεν έπεισες)
      Μήπως τώρα μπορείς να μας πεις για το άλλο πάρκινγκ του Αρένα 200 μέτρα ανατολικά που εκχέρσωσε την χλωρίδα της παραλίας χωρίς να έχει καμία δικαιοδοσία; Καλά έκανε και για αυτό; Το ‘καθάρισε’ και αυτό;
      Όσο δε αν είναι ενήμερο το Λιμεναρχείο του Πλωμαρίου που είναι αρμόδιο κάνε τους ένα τηλεφώνημα και ρώτησέ τους. Και πες και σε εμάς. Είναι ενήμερο το Λιμεναρχείο ή όχι.

  8. Ο/Η ΒΑΤΕΡΙΑΝΟΣ 2 λέει:

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΙΛΗΣΑΝ ΟΙ ”ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ” ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΛΥΘΗΚΕ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΜΑΣ…ΜΑΛΛΟΝ ”ΔΙΑΒΑΖΑΝ”

  9. Ο/Η ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ λέει:

    Πέρα απο τα άλλα λάθη που κάνεις λόγω επιπέδου, κάνεις και ενα μεγάλο τραγικό λάθος χρησιμοποιείς τη λέξη ( βατεριανος) ο βατεριανος δεν είναι ένα δειλό και άβουλο ανθρωπάκι , ο βατεριανος έχει το ανάστημα να λέει και να υποστηρίζει τα λεγόμενα του επώνυμα….αλαξε ψευδώνυμο….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.