Μετά τις εκλογές

Είναι φυσιολογικό και αναμενόμενο μετά τις εκλογές να δημιουργούνται έντονα και αντιτιθέμενα συναισθήματα.

Ενθουσιασμός και ίσως και έπαρση από τους νικητές (και δεν εννοούμε αυτούς που εκλέχτηκαν αλλά και μερίδα φανατικών υποστηρικτών τους), πικρία και απογοήτευση απ’ την άλλη πλευρά.

Τα συναισθήματα αυτά εκφράζονται άλλοτε ήρεμα και άλλοτε έντονα. Άλλοτε με ευγένεια και άλλοτε με αγένεια.

Η σελίδα μας θεώρησε σωστό να αφήσει ελεύθερη την έκφραση αυτών των συναισθημάτων για μια δυο μέρες. Θεωρούμε όμως ότι θα πρέπει -όσο απομακρυνόμαστε από τη μέρα των εκλογών- οι όποιες κριτικές σχετικά με αυτές να γίνεται επώνυμα.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

10 απαντήσεις στο Μετά τις εκλογές

  1. Ο/Η Η ανωνυμη λέει:

    Σε ένα πληγωμένο χωριό όπως η Βρισα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. …Όλοι μαζί να δουλέψουμε για να την αναστησουμε!!!Όπως μπορεί ο καθένας.

  2. Ο/Η Μιλτιάδης Κόντος λέει:

    Δεν έχω πολιτική άποψη εφόσον ζω στο εξωτερικό για πολλά χρόνια.
    Έχω όμως άποψη το πως ψηφίζουν οι χωριανοί μου…
    Σε κανονικές συνθήκες τα κριτήρια (οπως παντού) που θα ψήφιζε κάποιος, θα ήταν η πολιτική, η η αξία του κάθε υποψήφιου,που θα μπορουσε να επηρεάσει τη ζωή του κάθε πολίτη.
    Αυτό όμως που έχει επηρεάσει τη ζωή του κάθε Βρισαγώτη όπου και αν ζει, είναι ο σεισμός και το χωριό. και αυτό θα έπρεπε να ήταν το κριτήριο της ψήφου του.
    Αντιθέτως βλέπω ότι επιβραβεύτηκαν αυτοί που αντί να βοηθήσουν, εκμεταλλεύτηκαν το σεισμό, το όνομα και τα χαλάσματα της Βρισας, για δικό τους πολιτικό όφελος ….
    Πόσα έχουν γραφεί εδώ σ´αυτή τη σελίδα για τα χρήματα των ομογενών, για τα χρήματα του μουσικού εράνου Θεσσαλονίκης που ο δημοτικός σύμβουλος Αλεξίου Δημήτριος εισηγήθηκε να μην έρθουν στη Βρίσα;
    για τα χρήματα της Βούρου που πήρε η περιφέρεια, τι πρόσφερε απ´αυτα η κ.Καλογήρου; Α ναι…. λίγα ψιχουλα τα κοντέινερ…. μετά από τόσα χρόνια ακόμη περιμένουμε για το μοναδικό έργο της περιοχής το δρόμο Σταυρό- Αμπελικό….
    Γιατί να περιμένουμε να αλλάξει κάτι ;
    Μετά από αυτό που συνέβη στο χωριό δεν θα έπρεπε να παραμεριστούν οι πολιτικές ιδεολογίες ;
    Δεν θα έπρεπε η καταστροφή του χωριού να καθορίζει τα κριτήρια της ψήφου των Βρισαγωτών;
    Καλή τύχη

    • Ο/Η Ααααα λέει:

      Κύριε Κοντό μακάρι να είχαν πολλοί στην Βρίσα την δική σας λογική! προσωπικά με καλύψετε πλήρως !

    • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

      Υπάρχει και η δεύτερη Κυριακή να βάλουμε μυαλό και να τιμωρισουμε!

    • Ο/Η Τσάτσος Παναγιώτης λέει:

      Εσύ φίλε Μιλτιάδη όταν έφερες λεφτά από το σύλλογό σας και τα διέθεσες σε χωριανούς είχες εικόνα της κατάστασης και των ατόμων ή δέχτηκες εισήγηση κάποιων άλλων ?

      • Ο/Η Μιλτιάδης Κόντος λέει:

        Φίλε Παναγιώτη, δεν γνωρίζω τους περισσότερους απ´τους χωριανούς, αλλά και δεν θα ήταν σωστό για εμένα να επέμβω σε μια τέτοια διαδικασία.
        Ναι ζητήσαμε εισηγήσεις από θεσμικούς φορείς, και προφανώς το ίδιο έπραξε και ο μουσικός σύλλογος Θεσσαλονίκης.
        Εδώ αντιπρόσωπος του δήμου ήταν ο κ.Αλεξιου ήταν παρών στη Θεσσαλονίκη, και δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι οι εισηγήσεις για την διαθεσιμότητα των χρημάτων προήλθαν από τον κ. Αλεξίου

    • Ο/Η ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ λέει:

      Πολυ καλα τα λες Μιλτιαδη. Πρεπει να βγουν πολλα στη φορα…πρεπει να γινει απολογισμος πεπραγμενων 4ετιας…πραγμα που οφειλαν ολοι οι εμπλεκομενοι να το πραξουν πριν τις εκλογες…και μετα ναψηφισει ο κοσμος…280.000€ για αγροτικη οδοποιια στη Βρισα “χαθηκαν”…δεν ηρθαν στο χωριο και δεν ενδιαφερθηκε κανεις…τοκαναν “γαργαρα”…θα μαθουμε το λογο…τα χρηματα αυτα εφθαναν να δουλευουν σε καθημερινη βαση για πεντεμισυ μηνες ενας φορτωτης μια περιστρεφομενη τσαπα 3 φορτηγα και ενα κρεϊντερ νακαναν την αγροτικη οδοποιία αγνωριστη….εγω αγορασα ενα κοντεϊνερ με τα μεταφορικα 1600€ το μεγαλο και ψηλο και ακουσα οτι στηχισε το ενα 6000€…γιναμε δεκτες πολλων παραπονων και μας πιεσαν να κατεβασουμε συνδυασμο. Τιποτα δεν τελειωσε ολα στη ωρα τους. “Καποιοι”εξεφρασαν την αποψη οτι θα παραιτηθω…”ονειρευονται”. Οσο για τα αποτελεσματα στην εννοια της Δημοκρατιας βαραμε προσοχη ελπιζοντας παντα στο καλυτερο για το χωριο μας. Πρεπει να παλεψουμε για την αναπτυξη πριν γινουμε “μουσειο”…αλλα με ανοιχτα χαρτια και τακτικο απολογισμο πεπραγμενων. Καλη συνεχεια για ολους μας!!!!

      • Ο/Η ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ λέει:

        Κανεις λαθος…ο σκοπος επετευχθη…οσο για το “μιτσγεσ” ευχαριστω…μονο που φτερνιστηκα πηρα 153…οχι να μοιραζα και μακαρονια….

    • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

      Όπως τα λέτε είναι δυστυχώς δεν καταλαβαίνουμε ότι και ένας ψήφος μείον για αυτούς είναι κρίσιμος.Πολιτικα παιχνίδια σε ένα χωριό σεισμόπληκτο δεν υπάρχουν.Μονο τιμωρία για αυτούς που πήραν την οποία βοήθεια ήρθε για το χωριό μας.Τωρα είναι η ώρα μας να δείξουμε ότι υπάρχουμε ότι ζούμε εδώ και δεν έχουμε ξεχαστεί.

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ποσα ειναι τα λευκα και τα ακυρα στο χωριο;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.