Αποτελέσματα στο χωριό

Επιτέλους καταφέραμε να ξεκαθαρίσουμε τα εκλογικά αποτελέσματα στο χωριό.

Για το τοπικό συμβούλιο ο συνδυασμός του Παράκοιλα πήρε 360 ψήφους και ο άλλος ( να τον πούμε του Φωτεινού αφού αυτός πήρε τους περισσότερους σταυρούς) 153 (και όχι 157 που γράψαμε στην προηγούμενη ανάρτηση μας).

Έλαβαν από τον πρώτο συνδυασμό: Παράκοιλας 284, Αποστολής 110, Νικέλλη 57, Καλατζής Ε. 54, Μαργέτα Μυρ. 42 και Κρικλάνη Ντ. 25 Εκλέγονται οι 4 πρώτοι.

Από τον δεύτερο συνδυασμό έλαβαν: Φωτεινός 91, Βερβέρης 54,Ψωμάς 41, Λινάρδος 20, Γερακέλλη Μ. 20, Μαυρουδής Γ 14, Παπαγιάννη Μαρ. 12 και Κανέ Μ. 6. Εκλέγεται ο Φωτεινός

Για το Δήμο Συκάς 161, Βέρρος 138, Ζαφείρης 115 και Χήρας 102

Για την Περιφέρεια Καλογήρου 156, Μουτζούρης 109, Σπιλάνης 98, Χριστόφας 86, Τάσσος 49, Γεωργούλας 12 Μαναβής 6

Για την Ευρωβουλή ισχύουν αυτά που είχαμε γράψει σε προηγούμενη ανάρτηση.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

19 απαντήσεις στο Αποτελέσματα στο χωριό

  1. Ο/Η ΑΝΩΝΥΜΟΣ λέει:

    Ας πουμε λοιπον συγχαρητηρια πολλά στον κ. Παράκοιλα. Καλό έργο και καλή δύναμη

  2. Ο/Η Άγνωστος Χ λέει:

    Μυαλο δεν βαζουν τελικα μερικοί στο χωριο..

    • Ο/Η ΑΝΩΝΥΜΟΣ λέει:

      Αν είχατε καλύτερο κύριε Χ ας τον βάζατε. Η ουσία είναι ότι ο λαός τον επέλεξε. Συνεπώς η γνώμη σας δεν μετράει ούτε αγγίζει κανέναν.
      Βάλτε και κανένα τόνο!

  3. Ο/Η Η ανωνυμη λέει:

    Καλή και πολλή δουλειά Στρατη!!!Συγχαρητήρια.

  4. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Λες και οι συνδυασμοί ήταν χωρίς όνομα.
    Ο Φωτεινός και ο Παρακοιλας.
    Λίγος σεβασμός προς τους υπόλοιπους δεν βλαφτει .
    Κρίμα

    • Ο/Η Stratis λέει:

      Ορισμένοι έχετε υπερβολικές απαιτήσεις! Έγραψα το πρώτο κειμενάκι μόλις έμαθα (και όχι σίγουρα γι αυτό έβαλα και ένα ‘μάλλον’) τα αποτελέσματα από το κινητό μου στο καφενείο για να ενημερώσω τους χωριανούς μας και θέλατε να γράψω τα ονόματα των συνδυασμών!!! Ποιος τα θυμόταν; Έβαλα τον έναν ‘συνδυασμό του Παράκοιλα’ αφού αυτός έτρεχε και αυτός πήγαινε για πρόεδρος και προσδιόρισα ως ‘άλλον’ τον δεύτερο συνδυασμό για να μην υπάρξει κάποια παρεξήγηση αφού δεν ήμουν σίγουρος για τα αποτελέσματα. Όταν τα έμαθα σίγουρα στην επόμενη ανάρτηση τον προσδιόρισα ως συνδυασμό του Φωτεινού. Που είναι το πρόβλημα; Μήπως ξεπερνάτε κάποια όρια κακοήθειας και εμπάθειας; Νομίζετε ότι υπάρχει ο χρόνος και η άνεση να ανοίγω τα χαρτιά και να γράφω αναλυτικά και με λεπτομέρειες. Και στο τέλος αν δεν θεωρείτε την ενημέρωση σωστή, αξιοπρεπή και πλήρη μην διαβάζετε τη σελίδα. κανένας δεν σας υποχρεώνει. Όλα έχουν ένα όριο.

  5. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    το πιο ανησυχιτικο είναι οι 156 ψηφοι της κυριας Καλογηρου που πηρε από το χωριο αυτή η κυρια δεν ηταν που στο σεισμο θυμηθηκε την οποια αντιπαλοτητα με το δημο και δεν πατησε καθολου εδώ????εγω προσωπικα δυο φορες την ειδα η μια ηταν όταν ηρθε η ΕΤ3 και εκανε ρεπορτάζ στο ξενοδοχειο Αφροδιτη και η άλλη όταν παρεδωσε τα πρωτα 10 κοντέινερ μετα κοπων και βασανων κι αυτή ηταν για να φωτογραφηθεί στα κοντέινερ για τις εφημερίδες αα ναι συγνωμη εμφανιστηκε και όταν ηρθε ο Προεδρος της Δημοκρατιας ισως και όταν ηρθε και ο Κουλης …μετα την ειδε ξανα κανενας ??/που ηταν ολο το καλοκαιρι εκεινο το μαρτυρικο για τους βρισαγωτες????επισης αυτή δεν ηταν που πηρα από τη Δουρου τα 2500000 για τους σεισμοπαθείς (ετσι ακριβως ανεφεραν δημοσιεύματα των εφημεριδων τις πρωτες μερες ) και μετα από 15 ημερες ανακοινωσε ότι τα ειχε ζητησει για συγκεκριμενο εργο σε κατολισθηση στο Πλωμαρι από το σεισμο????τριχες ….. και αυτή την κυρια εβγαλαν οι βρισαγωτες πρωτη σε ψηφους ..ημαρτον θεε μου μα τοσο μικρη μνημη????!!!!!!!γιατι δυστυχως συνεχιζουμε να ψηφίζουμε κομματικα βαζουμε τις παρωπιδες μολις μπουμε στο παραβαν και δεν βλέπουμε τιποτα περα από το κομμα μας ποσο λυπηρο και μετα ψάχνουμε να βρουμε αποδιοπομπαίους τραγους για να φορτωσουμε τις δικες μας ευθύνες …τελικα ειμαστε αξιοι της τυχης μας και μας φταιει ο Παρακοιλας !!!!!!!!!

  6. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Πώς θα το καταλάβεις αλλιώς;;; Από το το κοκοράκι μου φενεται είσαι και εσυ

  7. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Κολωνάκι εννοω

  8. Ο/Η Τσάτσος Παναγιώτης λέει:

    Τον αγώνα τον καλώς ηγώνισμαι , τον δρόμο τετέλεκα ….
    Συγχαρητήρια σε όλους τους υποψηφίους και πολλά περισσότερα στους εκλεγμένους.
    Καλή δύναμη

  9. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Για το δημο εχουμε σταυρους?

  10. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ο κόσμος θέλει άτομα απλά οχο άτομα του λαλα και της επιδηξης!

  11. Ο/Η ΑΝΩΝΥΜΟΣ λέει:

    Εσεις κύριε που γράφετε για άτομα του λάλα μάθετε πρωτίστως να γράφετε και μετά να έχετε άποψη. Πέιτε και ένα συγχαρητήρια στου εκλεγένετες και ας μην τους θέλετε. η υποψηφιότητα είναι ελεύθερη και ανοιχτή για όλους. Ας βάζατε και εσείς αλλά με τέτοιο μορφωτικό και κοινωνικό επίπεδο, μόνο την ψήφο σας θα είχατε. Συγχαρητήρια λοιπόν στους εκλεγέντες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  12. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Σίγουρα θα επερνα ποιο πολλούς από μερικούς πίστεψε με!και αυτά που έγραψα τα πιστεύουν πολλοί. Όσο για την ορθογραφία φταίει το κινητό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.