Από το Σύλλογο της Αθήνας

Μετά την συνάντηση μελών του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Βρισαγωτών Λέσβου Αθήνας με την ATTICAGROUP με θέμα τη δυνατότητα έκπτωσης  50% στους σεισμοπαθείς της Βρίσας, η εταιρεία έστειλε την παρακάτω απάντηση.

Εμείς σημειώνουμε ότι:

  • Οι συγκεκριμένες εκπτώσεις που παρέχει η εταιρεία ισχύουν ούτως η άλλως και δεν πρόκειται για κάποια καινούργια έκπτωση για τους σεισμοπαθείς.
  • Η  εταιρεία δεν αναφέρει την VODAFONE, η οποία παρείχε τα προηγούμενα χρόνια στους συνδρομητές της 1+1 εισιτήριο για τα νησιά Βορείου Αιγαίου. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται και από την ιστοσελίδα της VODAFONE, όπου η συνεργασία της με την  Blue Star Ferries αφορά μόνο εισιτήρια για Κυκλάδες και Δωδεκάνησα. Εξαιρούνται επομένως, για φέτος τα νησιά του Βορείου Αιγαίου και αυτό είναι άξιο απορίας.

Ο Σύλλογός μας θα συνεχίσει τις προσπάθειες προς όλες τις κατευθύνσεις  προκειμένου να συνδράμουμε στην ανακούφιση των σεισμοπαθών της Βρίσας.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.