Με αφορμή την προηγούμενη ανάρτηση

Είναι ευχάριστο όταν ανακοινώνονται προσλήψεις στο χώρο της υγείας στο Νοσοκομείο και στα Κ.Υ. του νησιού μας γιατί όλοι μας θέλουμε να προσφέρουν σωστές και σωτήριες υπηρεσίες.

Προχτές σε έναν υπερήλικα χωριανό μας δημιουργήθηκε ένα σοβαρό και ξαφνικό πρόβλημα υγείας. Οι οικείοι του επικοινώνησαν με το Κ.Υ. Πολιχνίτου και ζήτησαν την άμεση μεταφορά του εκεί.

Η απάντηση ήταν ότι θα ειδοποιηθεί το ΕΚΑΒ να έρθει από τη Μυτιλήνη για τη μεταφορά!!! Αν ο ασθενής δεν επανέρχονταν από μόνος του σίγουρα θα χρειάζονταν πια άλλο μεταφορικό μέσο!

Στο Κ.Υ. Πολιχνίτου δεν υπάρχουν οδηγοί.

Ας θεωρήσουμε ότι είναι δυνατόν για κάποια χρονικά διαστήματα μικρά ή μεγάλα να δημιουργούνται ελλείψεις σε προσωπικό έστω κι αν αυτό μπορεί να αποβεί μοιραίο σε κάποιους συνανθρώπους μας και να ταλαιπωρεί πολλούς περισσότερους.

Πως μπορεί όμως να εξηγηθεί το γεγονός να γίνονται προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στο Νοσοκομείο, σε Κ.Υ. ακόμα και σε περιφερειακά ιατρεία και να μην προκηρύσσεται ούτε μια θέση οδηγού για το Κ.Υ. της περιοχής μας;

Τί έχουν να πουν οι αρμόδιοι αλλά και οι απ’ την περιοχή μας καταγόμενοι υποψήφιοι δημοτικοί ή περιφερειακοί άρχοντες;

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.