Ποιος θα απολογηθεί; (2)

Επειδή δεν έχουμε προκαταλήψεις οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι στο πρώτο άρθρο μας σχετικά με τις γαλάζιες σημαίες είδαμε το θέμα λίγο παραμορφωμένο. Δεν έγινε κάποια διάκριση σε βάρος μόνο των Βατερών. Και άλλες σημαντικές παραλίες έμειναν χωρίς τη σημαία. Αιτία είναι η έλλειψη ναυαγοσωστών. Το αν έγιναν οι ενέργειες που έπρεπε να είχαν γίνει και το αν οι ναυαγοσώστες που προσλήφθηκαν τοποθετήθηκαν σωστά είναι κάτι που το ψάχνουν πολλοί.

Το παρήγορο είναι ότι αυτό το διάστημα γίνονται οι ενέργειες για την πρόσληψη ναυαγοσωστών για το καλοκαίρι πράγμα που θα βοηθήσει στην απόκτηση της σημαίας για το εοπόμενο καλοκαίρι.

Όσο για τον αναγνώστη μας που πιστεύει ότι δεν έγινε και τίποτα σημαντικό που χάθηκε η σημαία για τα Βατερά φέτος θέλω να τονίσω ότι αν αυτό γίνει 2-3 χρονιές διαδοχικά τότε αυτό θα έχει δυσμενέστατες συνέπειες για την κίνηση των τουριστών. Γιατί μπορεί ο πολύς κόσμος να έρχεται τα σαββατοκύριακα (για την ΑΡΕΝΑ κυρίως) αλλά μόνο με τα σαββατοκύριακα δεν γίνεται τίποτα. Το θέμα είναι να αυξηθούν οι παραθεριστές που θα μείνουν 15-20 μέρες και αυτούς τους ενδιαφέρει πάρα πολύ η γαλάζια σημαία. Η απουσία της τους προβληματίζει γιατί δεν ξέρουν το γιατί και ο νους όλων τρέχει σε πρόβλημα της θάλασσας. Αυτό κι αν είναι δυσφήμιση για τα Βατερά!!! 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

6 απαντήσεις στο Ποιος θα απολογηθεί; (2)

  1. Ο/Η Δημητρα Μπαλκιζα λέει:

    Η μαυρη αληθεια ειναι οτι το εχουνε διαλυσει το “μαγαζι”….γιατι οι Γαλαζιες Σημαιες ειναι το πολλοστο θεμα σε μια σειρα θεματων της καθημερινοτητας μας που μας ταλαιπωρουν…και δεν θα επρεπε…

  2. Ο/Η ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ λέει:

    ΕΓΩ ΕΓΡΑΨΑ ,ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΧΕΙΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΖΩΝΤΑΙ.Τ Ο ΧΑΛΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΡΙΧΝΩ ΕΥΘΗΝΕΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ , ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΎΣΑΝ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ(ΦΩΤΙΣΜΟΥΣ,ΕΠΥΤΟΙΧΕΙΑ, ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ,ΓΗΠΕΔΑ ΜΠΙΤΣκ.α) ΚΑΙ Η ΒΡΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ(εμεις) ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΓΑΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΨΗΦΙΖΑ(ΜΕ) ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙ(μαζι τα φαγαμε).ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ (αδικιες) ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΙΚΡΑ ΧΩΡΙΑ, ΚΑΙ ΧΑΙΡΩΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΌΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ,ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ …ΠΑΠΑΔΕΣ…ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΑΛΙ. ΠΡΩΤΟΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΔΗΜΟΣ ΠΕΘΑΝΕ…..ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΓΙΑ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ…..

  3. Ο/Η Θοδωρής Γ. Κούσκος λέει:

    Κυρία μου ( προσφώνηση κατά Λαζόπουλο)
    Αναφορικά με την διαγραφή σχολίου επί κάποιου σχολίου μου τελικά μάθαμε τι λέγονταν. Πρόσθετα λοιπόν και αναφερόμενος επί των σχολίων περί διαγραφής του σχολίου που αφορούσε τον μάστρο Γιώργη θυμίζω με βάση τα λίγα που γνωρίζω. Όταν κάποιος στέλνει ένα μήνυμα-σχόλιο με ψευδώνυμο ή ανώνυμος ή κάποιος άλλος χρησιμοποιώντας τον όνομα ενός άλλου αναγνώστη ( και αυτό θα μπορούσε να γίνει ) αφήνει με την αποστολή του ένα ιντερνετικό αποτύπωμα το λεγόμενο ίχνος . Όσο λοιπόν και αν ο ιδιοκτήτης του blog κρατάει τον αποστολέα ανώνυμο ( που έτσι αποφάσισε και είναι δικαίωμά του και εγώ σαν αναγνώστης του στηρίζω την απόφασή του )είναι πανεύκολο να πάει πχ ο κος Ταξείδης με το μήνυμα να κάνει μία μήνυση κατ΄ αγνώστων και αμέσως ο κος Σφακιανάκης βρίσκει τον αποστολέα. Τα ανώνυμα σχόλια πρέπει να αποφεύγονται !!!!
    Προσωπικά και επειδή η διαγραφή του σχολίου που αφορούσε τον μάστρο Γιώργη έγινε με την συνθήκη αποφυγής μηνύσεων και αντιπαραθέσεων σας δηλώνω ότι το προσωπικό μου πιστεύω ( γιατί πολλά ακούγονται ) είναι το εξής απλό. Με μηνύσεις και δικαστήρια ασχολούνται οι δικηγόροι και αυτοί που δεν τιμούν την συγνώμη που λένε και τις πράξεις που κάνουν. Καμία σχέση όλα αυτά με μένα άγνωστε ???

  4. Ο/Η ??? λέει:

    Φίλε Θοδωρή,το σχόλιο γιά το δικό σού άτομο δέ το έκανα εγώ κατά πρώτο! απλά εγώ επειδή το δίάβασα πρίν το διαγράψει ο Στρατής και αφού ρώτησες έκρεινα καλός η κακός να στό πω
    Δεύτερον έγραψα γιά τον Ταξείδη επειδή έτσι τόν ξέρω. εξάλου δε τόν είπα και κατί κακο.όλοι ξέρουμε ότι είναι λάτρης τού ωραίου φύλου!Τώρα σχετικά με τα ίχνοι το ξέρω καλά,αλλά σε αυτή τη περίπτοση ο γνωστός τραγουδιστής? θα πρέπει να συλλάβει όλους τούς χρήστες ενός καταστήματος με κοινό wifi internet…
    καί τελειόνοντας ο Λαζόπουλος δε με αρέσει οπότε΄δέ ξέρω τί ενοείς .. είμαι άνδρας καί όχι κυρία. αν ενοείσ ότι είμαι κυρία επειδή είμαι ανώνυμος έ χεισ δίκιο.. βλεπεις εγώ δέ εχώ χρήμα όπως εσύ
    συγνώμη τέλος που δέ άκου σα αυτό πού λένε όλοι.. ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΑΙ?? ΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ……

  5. Ο/Η Θοδωρής Γ Κουσκος λέει:

    Φίλε ( αναμένω νέα σου τώρα πια έιμαστε φίλοι) δεν αναφέρθηκα σε λεφτά και ούτε πρόσβαλα τον ανδρσμό σου. Τους άλλους χέστους λοιπόν. Πρόσεχε τον μάστρο Γιώργη φίλε. Είναι καλός αλλά έχει στεναχωρηθεί πολύ. Καταλαβαίνεις φίλε.

  6. Ο/Η Θοδωρής Γ Κουσκος λέει:

    Φίλε αν στο όνομα τραγουστή εννοείς τον Σφακιανάακη που ανέφερα πριν εγώ δεν εννόυσα τον τραγουδιστή Σφακιανάκη αλλά τον διευθυντή δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος που επίσης λέγεται Σφακιανάκης. Μην έχεις άγχος είναι και αυτός φίλος. Βρες το τηλ μου και πάρε με. Έχουμε δουλειές να κάνουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.