Το Δημοτικό σχολείο Βρίσας στο ERASMUS

Το σχολείο του χωριού μας φέτος συμμετέχει στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα ERASMUS ανταλλαγής μαθητών και εκπαιδευτικών διαδικασιών.
Στα πλαίσια αυτού του προγράμματος θα επισκεφθούν τα Κανάρια νησιά στον Ατλαντικό Ωκεανό. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει μονάχα το ταξιδάκι αυτό αλλά και μια σειρά εκπαιδευτικών διαδικασιών. Οι υπεύθυνοι (δάσκαλοι) του προγράμματος έχουν την καλή διάθεση να ενημερώνουν την τοπική κοινωνία για τις δραστηριότητες που θα υλοποιούν.
Τελευταία κάλεσαν στο σχολείο την Ιρίνα, μηχανικό περιβάλλοντος, η οποία ενημέρωσε τα παιδιά σχετικά με την ασφαλή κατασκευή κτιρίων. Το αποτέλεσμα της διαδικασίας αυτής αποτύπωσαν σε ένα μικρό έντυπο για την ενημέρωση σε πρώτο πλάνο των γονέων των μαθητών και επειδή υπάρχουν και αλβανοί το έντυπο αυτό είναι δίγλωσσο (στα ελληνικά και στα αλβανικά) για να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους γονείς να γίνονται κοινωνοί της πορείας του προγράμματος.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

3 απαντήσεις στο Το Δημοτικό σχολείο Βρίσας στο ERASMUS

  1. Ο/Η ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΙΑΣ λέει:

    ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΑΥΤΗΣ

  2. Ο/Η Μαρία Χιωτέλλη λέει:

    Έχοντας παρόμοια πρόσφατη προσωπική εμπειρία από προγράμματα Erasmus+ έχω να δηλώσω ότι είναι εξαιρετική η ευκαιρία που δίνεται στα παιδιά του χωριού μας! Θα αποβεί σίγουρα ευεργετικό τόσο για τα ίδια όσο και για το ίδιο το σχολείο!Μπράβο στους εκπαιδευτικούς που τόλμησαν μια τέτοια πρωτοβουλία!!!

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Πολύ ωραία τα πράγματα αλλά θέλω να δω πια μάνα θα στείλει το παιδί της εκει

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.