Ενημέρωση που …έπεισε!

Πραγματοποιήθηκε χτες η ενημερωτική ομιλία του γιατρού Αριστείδη Δ. Γεωργακή στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της Βιβλιοθήκης του χωριού μας.

Ο ομιλητής απλός και κατανοητός ανέπτυξε το θέμα του καρκίνου στο παχύ έντερο δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην πρόληψή του.

Όσοι παραβρέθηκαν είχαν μια ευχάριστη Κυριακάτικη έξοδο που συνοδεύτηκε με μια ενημέρωση που μπορεί να αποδειχτεί σωτήρια. Ο ομιλητής τόνισε στο τέλος ότι “αν έστω και ένας που δεν το είχε κατά νου πειστεί και κάνει κολονοσκόπηση εγώ θα θεωρήσω ότι πέτυχα το σκοπό μου”. Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης και κατά την αποχώρηση όχι ένας αλλά πολλοί συζητούσαν το ενδεχόμενο αυτό. Επομένως η ενημέρωση πέτυχε!

Η Βιβλιοθήκη ευχαριστεί θερμά τον Αριστείδη που με προθυμία αποδέχτηκε την πρότασή μας για την πραγματοποίηση της ενημέρωσης αυτής.

Η Βιβλιοθήκη πρόσφερε καφέδες αναψυκτικά και βουτήματα.

Είναι γεγονός ότι η μεγάλη έκταση των Βατερών και οι μεγάλες αποστάσεις δυσκολεύουν κάποια ηλικιωμένα άτομα να παρακολουθήσουν μια εκδήλωση που πραγματοποιείται στο ένα άκρο του οικισμού.

Η Βιβλιοθήκη προτίθεται να συνεχίσει και με άλλες ενημερωτικές ομιλίες για θέματα γενικού ενδιαφέροντος.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Ενημέρωση που …έπεισε!

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Μπράβο σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.