Το πανηγύρι του χωριού μας (3)

Τελικά δεν είναι και για …πέταμα το πανηγύρι του Αγίου Κωνσταντίνου. Χτες το βράδυ στον Πλάτανο έγινε καλό γλέντι που κράτησε μέχρι που έφεξε! Τα δυο μαγαζιά της Πλατείας εξυπηρέτησαν τον κόσμο πολύ καλά και ο χορός  καλά κρατούσε.

Το πρωί μετά τη λειτουργία, στην οποία μαζί με  τον ιερέα μας συλλειτούργησε και ο αρχιμανδρίτρης ιεροκήρυκας Ιάκωβος Καραμούζης, έγινε η καθιερωμένη περιφορά της εικόνας. Συμμετείχε τιμητικό άγημα στρατιωτών και φυσικά τα παιδιά του δημοτικού και του νηπιαγωγείου στους καθιερωμένους ρόλους τους.

Παραβρέθηκε και ο αντιδήμαρχος Πολιχνίτου Γεώργιος Βουνάτσος, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους συγχωριανούς μας να τον …δουν. Τους επισήμους δεξιώθηκε στην καφετέρια του Στάθη ο Πολιτιστικός Σύλλογος, ο οποίος πρόσφερε σ’ όλους τους θαμώνες του Πλάτανου την καθιερωμένη πλατσέδα. Επίσης προσφέρθηκαν τα δέοντα και στους στρατιώτες του αγήματος.

 Ο καιρός σήμερα ήταν αρκετά καλός με λίγα σύννεφα και θερμοκρασία που ευννοούσε τα κοντομάνικα.

Χτες το απόγευμα λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια μια αγιασώτισα πλανόδια έμπορος παιχνιδιών  με δυο Πακιστανούς οι οποίοι επιχείρησαν να απλώσουν τη δική τους πραμάτεια.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

6 απαντήσεις στο Το πανηγύρι του χωριού μας (3)

    • Ο/Η Κώστας Κωστάκης λέει:

      Δάσκαλε χρόνια πολλά καί να χαίρεσαι τόν Κώστα.
      Ενα σχετικό βίντεο με τόν καβγά

    • Ο/Η Μ.Ε.Κ. λέει:

      Τελικά φαίνεται ότι και στο χωριό μας επικρατεί το δίκιο του ισχυρού.
      Για να λάβεις μέρος σε πανήγυρη σαν μικροπωλητής πρέπει να διαθέτεις ειδική άδεια,για την συγκεκριμένη πανήγυρη,η οποία εκδίδεται από τον Δήμο.
      Για την συγκεκριμένη πανήγυρη ,στο αρμόδιο για την έκδοση τμήμα δεν υπάρχει καμιά αίτηση και ούτε εκδόθηκε οποιαδήποτε άδεια.
      Τα συμπεράσματα δικά σας…………
      Πάντως ο φίλος μας ο Κώστας με τον φακό του πέρα ότι μας ενημερώνει ,μας δίνει αφορμές ,και για να συνειδητοποιήσουμε την κατάσταση που επικρατεί γύρω μας…Νάσαι καλά Κώστα και Χρόνια σου Πολλά.

  1. Ο/Η Κώστας Κωστάκης λέει:

    το βίντεο αυτό είναι από τήν σημερινή περιφορά..Ευχαριστώ τόν φίλο μού Μ.Ε.Κ γιά τοίς ευχές του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.