ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ Κ.Υ.ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ.

Πολιχνίτος 29/7/2018                                        

                                             Αγαπητοί φίλοι, γνωρίζοντας το ενδιαφέρον σας για την καλή λειτουργία του κέντρου υγείας της πόλης μας, κρίνουμε  υποχρέωση μας να σας ενημερώνουμε για την πρόοδο του.

΄ Ετσι,    ενώ εξακολουθούμε να αντιμετωπίζουμε δυσκολίες ,κυρίως στον αριθμό των  αγροτικών γιατρών,  υπάρχει βελτίωση στις εργασίες συντήρησης του κτηρίου αλλά  και αύξηση των παροχών προς τους πολιτες.

Συγκεκριμένα:     1)  εξασφαλίσαμε τη λειτουργία του μικροβιολογικού εργαστηρίου σε καθημερινή βάση.         Οι τακτικοί έλεγχοι γίνονται με παραπεμπτικό του γιατρού και  ραντεβού.

2) Το οδοντιατρικό αύξησε τις ημέρες λειτουργίας του με πρωϊνή και απογευματινή βάρδια, από  4 σε 8 το μήνα.

3)  και ενώ ο  γυναικολόγος συνεχίζει να έρχεται δύο φορές το μήνα, από τον Αύγουστο προστίθεται και νέο τμήμα που θα αφορά στις νέες γυναίκες αλλά και πατέρες  και αυτό θα είναι η προετοιμασία τοκετού και γονεϊκότητας.  Το πρόγραμμα αυτού του τμήματος  ανέλαβε μία εξειδικευμένη σ΄ αυτόν τον τομέα μαία, που θα έρχεται από την Μυτιλήνη.

Καλούμε όλες τις εγκύους της περιοχής , ανεξαρτήτως από τον γιατρό που έχουν επιλέξει να τις παρακολουθεί, να αξιοποιήσουν αυτή την ευκαιρία. Είναι σημαντικό δε, ότι  ευπρόσδεκτοι  σ΄ αυτή την ομάδα θα είναι και οι νέοι μέλλοντες πατέρες .

Όσον αφορά στη συντήρηση έχουν χρηματοδοτηθεί από τη 2η ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου : 1)η αποκατάστασή των   ηλεκτρολογικών  βλαβών ( ήδη τελείωσε)

2)  οι ελαιοχρωματισμοί  και των εσωτερικών  και των  εξωτερικών χώρων. Η εταιρία που μειοδότησε θα ξεκινήσει τις εργασίες  σε περίπου  10 ημέρες.

3)  Η  αντικατάστασης όλων των εξωτερικών  κουφωμάτων για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτηρίου. Έγινε πρόχειρος διαγωνισμός.  Κι αυτή η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη.

4) σε εξέλιξη  βρίσκεται επίσης  η ανάθεση εργασιών για   υδραυλικές βελτιώσεις όπως η  συμπλήρωση νιπτήρων σε ιατρεία που δεν έχουν , τοποθέτηση  ηλιακού θερμοσίφωνα, αντικατάσταση  κατεστραμμένων νεροχυτών  κα. .

5) οι μεταλλικές  καρέκλες  μας βρίσκονται ήδη στον ταπετσέρη για αντικατάσταση των  κατεστραμμένων μαξιλαριών τους.

Τέλος είμαστε βέβαιοι πως, αν και με κάποια καθυστέρηση, θα εγκριθούν και τα υπόλοιπα αιτήματα μας που είναι η τοποθέτηση σκιάστρων στα παράθυρα και  η αντικατάσταση του παραβάν στην αίθουσα των επειγόντων .

Για τα νέα μηχανήματα που περιμένουμε εντός του χρόνου , αλλά και για την κατάληξη της προσπάθειας να διοριστεί επικουρικός ορθοπεδικός  θα σας ενημερώσουμε πάλι όταν  θα έχουμε αποτελέσματα.

Αγαπητοί φίλοι ,  εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια και έχουμε πάντα ανάγκη την αλληλεγγύη σας.

Με εκτιμηση

Η συντονίστρια της ιατρικής υπηρεσίας

Ζωγράφου Χρυσούλα

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

4 απαντήσεις στο ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ Κ.Υ.ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ.

  1. Ο/Η ο τραυματιας λέει:

    καλες οι ταπετσαριες αλλα με τριπλασιο κοσμο το καλοκαιρι αμα πατιση κα;π[ιος ενα γιαλι περιμενη μια ωρα και ενα τεταρτο για να ερθη ασθενοφορο απο την μυτιλινη

  2. Ο/Η Ο ΕΚΑΒΙΤΗΣ λέει:

    Σιγά μην έρθει και Ντακότα….γυαλί πάτησες.

  3. Ο/Η Ο ΝΟΝΟΣ ΣΟΥ λέει:

    ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΦΙΛΕ ΕΚΑΒΙΤΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.