Από τον δάσκαλο μας Θέμη Ναούμ

Το φετινό Πάσχα θα ‘ ναι σίγουρα ιδιαίτερο για όλους τους κατοίκους του χωριού μας. Τα στενά δρομάκια δε θα ‘ναι σαν πρώτα γεμάτα με κόσμο και παιδικές φωνές. Ούτε τα καφενεδάκια γεμάτα με κόσμο να συζητά. Οι καμπάνες  δεν θα “καλέσουν” σαν άλλοτε τους πιστούς στις εκκλησιές. Ένα είναι όμως  το ευτύχημα. Οι Βρισαγώτες θα γιορτάσουν  το Πάσχα όλοι μαζί. Κρατώντας αυτό στο μυαλό μας, ας είμαστε όλοι χαρούμενοι. Από τον πιο μεγάλο ως και τον πιο μικρό! Κι ας μην ξεχνάμε πως το μεγαλύτερο δώρο για κάθε  άνθρωπο είναι η ζωή. Η ζωή που ο ίδιος ο Θεάνθρωπος τη στέρησε από τον εαυτό του για την ανθρωπότητα ολόκληρη. Για να δώσει άφεση στα αμαρτήματα όλων. Ας είμαστε λοιπόν  ευτυχισμένοι και μονιασμένοι. Ο Θεός να ‘ναι μαζί με τον καθένα μας.

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους!

Με πολλή αγάπη Θέμης Ναούμηςι

*Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι τα μαθήματα κρουστών της βιβλιοθήκης Βρίσας,   θα ξεκινήσουν και πάλι την Κυριακή 22 Απριλίου 2018 και ώρα 11:00 π.μ
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Από τον δάσκαλο μας Θέμη Ναούμ

  1. Ο/Η ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΕΛΛΗ ΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΥ λέει:

    ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ !!!!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΕ ΘΕΜΗ,ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ !!! ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ !!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.