Έφτασαν τα πρώτα κοντέινερ

Έφτασαν σήμερα τα πρώτα δύο κοντέινερ της δεύτερης παρτίδας που προμήθευσε η Περιφέρεια Β. Αιγαίου για τους σεισμόπληκτους του χωριού μας. Οι συνεχείς βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών καθιστούν αδύνατη την πρόσβαση στο οικόπεδο που έχουν τοποθετηθεί τα προηγούμενα. Γι αυτό τοποθετήθηκαν σε άλλο χώρο (και αυτός ανήκει στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας).

Θεωρούμε λογικό να μην περιμένουν να έρθουν όλα και μετά να δοθούν τα κλειδιά στους δικαιούχους (που είναι προκαθορισμένοι και πρόκειται για τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες των κόκκινων σπιτιών) αλλά να παραδίδονται τα κλειδιά σταδιακά σε όσους έχουν πάρει ή θα παίρνουν το ΠΑΕΕΚ.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

3 απαντήσεις στο Έφτασαν τα πρώτα κοντέινερ

  1. Ο/Η Ερώτηση. λέει:

    Πολύ σοβαρό πρόβλημα έχουν και τα κίτρινα… Δεν υπάρχουν αποθήκες ούτε χώροι για αποθήκευση. ..Μήπως σε αυτά τα νέα κοντέινερ υπαρχει περιπτωση να δωθουν σε ιδιοκτήτες κίτρινων σπιτιών ?

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Σωστά ο διαχειριστής να μη δει και το δικό του προσωπικό θέμα …
    Σέρρες δεν έχεις τον Θεό σου…

  3. Ο/Η Stratis λέει:

    Αν εσυ αυτο κατάλαβες εχεις προβλημα. Το ποτε θα δοθουν τα κλειδια δεν με αφορα προσωπικα γιατι εγω εχω περιθωριο πανω απο 2 μηνες για να κατεδαφισω. Απλα εσυ δειχνεις την ποιοτητα της σκεψης σου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.