Ευχάριστες πληροφορίες για το Κ.Υ.

Aγαπητοί φίλοι,

οι προσπαθειες της συντονιστικής επιτροπης του κέντρου υγείας άρχισαν να δίνουν αποτελέσματα. Και ενώ δεν μπορούμε να ισχυριστούμε οτι όλα ειναι τέλεια, είναι όμως θετικά. Δεν σταματάμε να επιδιώκουμε το καλύτεροδυνατό  για την υγεία  αυτού του τόπου και με τη βοήθεια των φιλων , του δήμου και της προϊσταμένης αρχής θα καταφέρουμε περισσότερα.

ΟΙ συμπολίτες μας μπορουν να συμβάλουν στην  προσπάθεια μας με την επαγρύπνηση τους.

Σας στέλνουμε εν ειδει δελτίου  τη σημερινή κατασταση.

ευχαριστούμε για τη φιλοξενία.

ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ

 

Ενημερωτικό δελτίο.

Η συντονιστική επιτροπή του Κ.Υ.Πολιχνίτου ενημερώνει  τους κατοίκους της δημοτικής ενότητας Πολιχνίτου ότι στο Κέντρο Υγείας λειτουργεί οδοντιατρείο   4 φορές το μήνα πρωί κι απόγευμα.

Ξεκίνησε η λειτουργία του μικροβιολογικού εργαστηρίου. Για την ώρα περιορίζεται η χρήση του στα επείγοντα περιστατικά. Μετά το Πάσχα θα έχει αντικατασταθεί ο  εξοπλισμός, ώστε να μπορεί να εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες: χρόνιες και επείγουσες.

Κάθε δεύτερη Τετάρτη , θα  λειτουργεί    γυναικολογικό – μαιευτικό ιατρείο αρχή γενομένης την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018.

Το ορθοπαιδικό σταμάτησε για λόγους υγείας του ορθοπαιδικού. Γίνεται προσπάθεια να βρεθεί λύση και σύντομα  θα ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα.

Ξεκινήσαμε την επικοινωνία μας με τον  μαθητικό πληθυσμό της περιοχής. Η πρώτη συνάντηση του οδοντιάτρου και της παιδιάτρου έγινε με τα νήπια και τις μητέρες τους ,στο νηπιαγωγείο του Πολιχνίτου.

Θα ακολουθήσουν επισκέψεις από τους ίδιους γιατρούς  στο δημοτικό σχολείο Πολιχνίτου.

Η συντονιστική επιτροπή θα συνεχίσει την προσπάθεια της ώστε να βρεθούν λύσεις στα χρόνια ζητήματα λειτουργίας του κέντρου. Και όσο αυτά θα λύνονται τόσο θα αυξάνονται  οι προσφερόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες .

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

6 απαντήσεις στο Ευχάριστες πληροφορίες για το Κ.Υ.

  1. Ο/Η ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ λέει:

    Mπραβο στην συντονιστικη επιτροπη . Και γιατρος στα Βασιλικα και η Τζιμαρα 4 φορες τον μηνα και αγροτικος στην Βρυσα. Αυτα ειναι τα αποτελεσματα των επιστολων προς ολες τις υπηρισιες .Και παλι μπραβο Συνεχιστε ετσι και εμεις θα ειμαστε διπλα σας

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Η αλλαγή διοίκησης και η θέληση να λυθούν προβλήματα έφερε αποτέλεσμα

  3. Ο/Η Ερώτηση. λέει:

    Το οδοντιατρείο θα λειτουργεί μόνο για μαθητές?

  4. Ο/Η Σταυρινός Κώστας λέει:

    όταν υπάρχει υπομονή και επιμονή και με σωστό προγραμματισμό όλα μπορούν να γίνουν .Είμαστε δίπλα σας και πάντοτε στη διάθεσή σας .Μπράβο στους Ανθρώπους τής Συντονιστικής Επιτροπής που σχεδίασαν , ιεράρχησαν και αγωνίστηκαν για την υλοποίηση των στόχων τους ….

    • Ο/Η βατε. λέει:

      Τα μπράβο και για το Σύλλογο Βρισαγωτών Αθήνας περιμένουμε να δώσουμε, αλλά ματαίως. Ούτε Γενική Συνέλευση δεν είδαμε.- Ο δε ενθουσιασμός, με δυο φορές το μήνα γυναικολόγο και εργαστηριακές εξετάσεις χωρίς γιατρό μικροβιολόγο, είναι τουλάχιστον υπερβολικός.- Στην υγεία σήμερα το “μπροστά στο ολότελα, καλή είναι και η Παναγιώταινα” είναι υποβιβασμός και υπογραμμίζει αδυναμίες και προχειρότητες του συστήματος υγείας, με αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα, εκτός και αν μερικοί ονειρεύονται αυτού του είδους υγεία.

  5. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Το οδοντίατρειο λειτουργεί για όλους και για μικρούς και για μεγάλους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.