Εθελοντική αιμοδοσία

Ο Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών “Άγιος Παντελεήμων” διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία. Ας μην αφήσουμε την ευκαιρία να αποκτήσουμε παρακαταθήκη αίματος για μας, για τους δικούς μας ανθρώπους και για όποιον άλλον χρειαστεί επειγόντως αίμα. Και να μην ξεχνάμε ότι δίνοντας αίμα μέσω του Συλλόγου, σύμφωνα με το καταστατικό του , ο κάθε αιμοδότης ορίζει και τον τρόπο διάθεσής του.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Εθελοντική αιμοδοσία

  1. Ο/Η Για να γελάς ή να κλαις ; λέει:

    Για να γελάς ή να κλαις ;
    Όταν η απάτη συναντά τη εφευρετικότητα .
    Ακούστε τι σκέφτηκε νεαρός συντοπίτης μας , γιος πρώην αστυνομικού και άτομο που έχει απασχολήσει αρκετές φορές την αστυνομία για να μαζέψει χρήματα .
    Επισκέφτηκε αρκετούς Μυτιληνιούς ζητώντας να αγοράσουν λαχνούς για μία λοταρία που σκοπό είχε την ενίσχυση της τοπικής κοινότητας και την δημιουργία παιδικής χαράς πίσω από το Δημοτικό σχολείο του χωριού μας.
    Μια που το θέμα του σεισμόπληκτου χωριού μας συγκινεί ακόμα , αρκετοί έδωσαν ότι μπορούσαν . Άλλωστε χρησιμοποιούσε ονόματα γνωστών συγχωριανών μας .
    Φυσικά κανείς δεν ήξερε ότι άδειες για παιδικές χαρές δεν δίνονται.
    Έτσι μάζεψε αρκετά χρήματα.
    Η εφευρετικότητα του όμως δεν είχε τέλος.
    Την άλλη μέρα επισκέφτηκε ξανά του ίδιους “πελάτες ” και χαρούμενος τους ανέφερε ότι κέρδισαν ! Τι κέρδισαν ;
    Δύο γουρούνια και ένα αγροτικό κομμένα ξύλα . Το τελευταίο προσφορά γνωστού επιχειρηματία του Σταυρού .
    Συνεχίζοντας τους ρώτησε πώς θέλουν τα γουρούνια . Ζωντανά ή σφαγμένα και τεμαχισμένα ;
    Φυσικά όλοι τα ήθελαν σφαγμένα . Έτσι τους πήρε και άλλα χρήματα για να πληρωθεί ο χασάπης .
    Και εκεί που οι ευτυχείς Μυτιληνιοί σκέφτονταν πού να βάλουν τόσο κρέας και αν πρέπει να αγοράσουν καταψύκτη και πώς θα γίνει να έρθουν τα ξύλα από το Σταυρό στην Πόλη , έμαθαν κατάπληκτοι ότι ο τυχερός δεν είναι ένας αλλά πολλοί . ‘Όλοι κέρδισαν .
    Βλέπετε ότι η εφευρετικότητα είναι η μάνα της απάτης και επειδή πολλοί θα αναρωτηθούν ποιος είναι αυτός ο νεαρός , ο νοών νοείτω .
    Ας μην αναρωτηθούμε λοιπόν γιατί την επόμενη φορά που ζητηθεί βοήθεια – συμπαράσταση στο χωριό μας , βρούμε πόρτες κλειστές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.