Βρισαγώτης υποψήφιος βουλευτής

Ο χωριανός μας δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της ΑΔΕΛ Αριστείδης Ταξείδης είναι υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα Κοινωνική Συμφωνία της Λούκα Κατσέλη. Ο  Αριστείδης είχε πριν από χρόνια συνταχθεί με τον σύζυγο της κας Κατσέλη, Γεράσιμο Αρσένη, όταν αυτός είχε αποσχιστεί από το ΠΑΣΟΚ και είχε ιδρύσει το δικό του κόμμα.

Περισσότερα για το θέμα εδώ (από την εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ)

Εμείς ευχόμαστε στον Αριστείδη μέσα απ’ την καρδιά μας καλή επιτυχία.

Υ.Γ. Τελικά η “βατεριανή υποψηφιότητα” όπως σας την είχαμε παρουσιάσει της κας Δήμητρας Μπαλκίζα με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, την οποία είχε ανακοινώσει η ίδια, δεν περπάτησε χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υπήρξε και διάρρηξη σχέσεων. 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

3 απαντήσεις στο Βρισαγώτης υποψήφιος βουλευτής

  1. Ο/Η Δημητρα Μπαλκιζα λέει:

    Ολες οι Υποψηφιοτητες Βουλευτων με τους Ανεξαρτητους Ελληνες ειχαν ανακοινωθει απο τον συντονιστη του πυρηνα στα τοπικα ΜΜΕ με το συνοδευτικο ¨ υπο εγκριση”, οπως αλλωστε ανεφερα και εγω πολλες φορες . Υπηρξαν 8 υποψηφιοτητες , οποτε ηταν επομενο οτι 3 ατομα δεν θα ηταν στο ψηφοδελτιο – και αυτο ηταν δεκτο απο ολους. Η επιλογη εγινε και αυτο που προεχει τωρα ειναι οι Ανεξαρτητοι Ελληνες να ειναι πρωτο κομμα στη Βουλη και οχι να υπαρξει οποιαδηποτε διαρρηξη σχεσεων.Το εθνικο συμφερον υπερεχει και για αυτο θα συνεχισω να εργαζομαι.

    Κατα τα αλλα συγχαρητηρια στον Αριστειδη για την υποψηφιοτητα του.

  2. Ο/Η ΜΝΗΜΩΝ λέει:

    ΔΕΚΑΕΝΝΙΑ ολόκληρα χρόνια ο κ. Καμμένος ήταν Βουλευτής και άνθρωπος του συστήματος κυρία Μπαλκίζα.Τώρα αν εσείς μέσα απο την αντιμνημομιακή κολυμπήθρα του δώσατε ”άφεσι αμαρτιών” πρόβλημα σας.
    Η Ελλάδα και οι Ελληνες ίσως φτάσαμε εδώ που φτάσαμε και γιατί ξεχνάμε εύκολα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.