Επισήμανση

Επειδή κάποιος απ’ αυτούς που αναφέρθηκαν σε προηγούμενη ανάρτησή μας (και άλλες εγκρίσεις) διαμαρτυρήθηκε έντονα για τη δημοσίευση τάχατες προσωπικών του δεδομένων, ενημερώνουμε (τους αναγνώστες μας και τον κ. Τεντόμα) ότι δεν θα προβαίνουμε σε ανάρτηση τέτοιων ενημερώσεών.

Είναι που λένε: “χωρίς κέρδος κέρατα!”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

23 απαντήσεις στο Επισήμανση

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ο καθένας με τον πόνο του..!

  2. Ο/Η Τεντόμας Βασίλης λέει:

    Ό.τι μπαίνει στο ΔΙΑΎΓΕΙΑ δεν περιέχει προσωπικά δεδομένα που δεν επιτρέπεται ή δεν είναι σωστό να δημοσιοποιηθούν.
    Η ΔΙΑΎΓΕΙΑ θεσμοθετήθηκε για δημόσιο έλεγχο των ενεργειών και αποφάσεων του ευρύτερου δημόσιου τομέα.

    • Ο/Η Ανωνυμος λέει:

      Να βγαζετε τα ονοματα των κατεδαφισεων . Ποια προσωπικα δεδομενα και κουραφεξαλα.Οι κρυψυνισμοι μας φαγανε. Ημαρτον πια .

  3. Ο/Η Βατεριανος λέει:

    Συμφωνω κ Τεντομα. Κι ετσι πρεπει να γινεται. Δεν καταλαβαινω γιατι να μην ανακοινωνονται τα ονοματα?

  4. Ο/Η Γεωργή Κατερινα λέει:

    Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω την έννοια των προσωπικών δεδομένων όχι μόνον όσον αφορά αυτά που αναρτώνται στην διαύγεια αλλά και σε άλλα που προέκυψαν με τον σεισμό, μπήκαν για μια μέρα τα ονόματα σε διάφορες σελίδες,όποιος πρόλαβε τα είδε και μετά αποσύρθηκαν γιατί κάποιοι για άγνωστο λόγο προφανώς διαμαρτυρήθηκαν, την στιγμή που τόσα και τόσα ονόματα μπαίνουν στις σελίδες είτε ευεργετούμενα είτε ευεργετούντα.
    Επίσης είμαι μάρτυρας παραπόνου της κ. Καλαθά Ιωάννας από τον Πολυχνίτο, που κοινητοποίησε ανθρώπους και αλλοδαπούς συναδέλφους της στο κέντρο προσφύγων στη Μόρια, για να βοηθηθεί το χωριό που την φιλοξένησε σαν μαθήτρια στο δημοτικό, που δίδασκαν οι γονείς της. Τα χρήματα κατατέθηκαν στο λογαριασμό του συλλόγου μας της Αθήνας για την Βρίσα.
    Το ποσόν ήταν σημαντικότατο και αφ’ ενός δεν κοινοποιήθηκε αλλά δεν στάλθηκε και ένα ευχαριστήριο σε αυτούς τους ανθρώπους που πρώτη φορά άκουσαν για την ύπαρξη της Βρίσας και έσπευσαν να την βοηθήσουν.
    Και εδώ μας προέκυψαν τα προσωπικά δεδομένα.
    Τα δύο μέτρα και δύο σταθμά απορίας άξιον.

    • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

      Καλά η διαχείριση της όλης υπόθεσης του λογαριασμού (όχι των χρημάτων) του Συλλόγου της Αθήνας ήταν για γέλια και για κλάματα!

  5. Ο/Η Βατεριανος λέει:

    Προφανως καποιος ενοχληθηκε που το ονομα του δημοσιευτηκε.αραγε γιατι ???εχει κατι να κρυψει ??γιατι να μην γνωριζει ο κοσμος ποιοι δικαιουνται επιδομα ενοικιου η συγκατοικησης και για τις κατεδαφισεις ..δεν καταλαβαινω που ειναι τα προσωπικα δεδομενα.

  6. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Καλά εσύ πια το έχεις τερματίσει..!

  7. Ο/Η Stella Anagianni λέει:

    Αυτο τους πηραξε τωρα???η αναρτησεις πρεπει να γινονται γιατι οχιμυστικο το εχουμε???

  8. Ο/Η ανώνυμος λέει:

    δε νομιζω ότι το πρόβλημα είναι στην δημοσιευση των ονομάτων που εγκριθηκαν για την επιδοτηση κατεδάφισης. αντίθετα αυτά πιστευω πρεπει να δημοσιεύονται γιατι υπαρχουν ανθρωποι στην αθηνα που εχουν μπερδευτεί για την αποστολή των χαρτιων και το που θα πανε και κυριολεκτικα βασιζονται στην σελιδα για την δημοσιευση αυτή των κατεδαφισεων .οσο για το ποιοι πηραν επιδοτηση ενοικιου,συγκατοικοισης η απορριφθηκαν ναι δεν νομιζω ότι πρεπει να δημοσιεύονται γιατι δεν αφορουν κανεναν μας πλην των ενδιαφερομενων που οπωσδηποτε θα ενημερώνονται από την αρμοδια υπηρεσια . για τις επιδοτήσεις ενοικιου συγκατοικοισης η τις απόρριψης καλο είναι να μην δημοσιεύονται γιατι μονο κουτσομπολια εγειρουν

  9. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Τα υπολοιπα που δημοσιευωνται δεν εγειρουν κουτσομπολια.Αυτα παλι που δεν δημοσιευωνται δεν εγειρουν περισοτερα κατσομπολια.Ουδεν κρυπτον.Αργα η γρογορα για ολους και ολα μαθαινονται.Καλο βεβαια ειναι να μαθαινονται επισημα για διαφορετικα μπαινει και σαλτσα.

  10. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Των άλλων θέλεις να τα μαθαίνεις και μάλιστα ρωτώντας.Ας δήλωνες σωστά για να μην έχεις πρόβλημα τώρα.Σε ενοχλεί που μένεις στο σπίτι σου και θα πάρεις και επιδότηση ενοικίου.Τώρα είτε το θέλεις είτε όχι θα τα ακούσης γιατί γνωρίζεις και εσύ ότι είναι άδικο και λειτουργής σε βάρος των υπολοίπων.

    • Ο/Η ανώνυμος λέει:

      Ιδου ο λογος που δεν πρεπει να δημοσιεύονται τα ονόματα αυτων που πηραν επιδοτηση ενοικιου ,συγκατοικοισης , τ αυθαιρετα συμπερασματαα μας ,τα καυστικα μας σχολια ,να ψοφησει η κατσικα του διπλανου,και όλα τα παραπανω σε συνδυασμο με την ατελειωτη καλοσυνη μας ποτε κανενας δεν είναι σιγουρος για το που θα οδηγησουν και τι θα δημιουργησουν .ειπαμε να ψοφησει η κατσικα του διπλανου. ειμαστε για το Γκινες

  11. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Καντε το νομιμο εκενωστε το χωριο να δεις ποσοι θα κλαψουν .

  12. Ο/Η Βατεριανος λέει:

    Γιατι να μην δημοσιευονται ανωνυμε ποιοι παιρνουν επιδοτηση ενοικιου συγκατοικησης?οσοι ειαι νομιμοι δεν εχουν να κρυψουν κατι .οπως λεει και ο αλλος να μενουνε στο χωριο και να παιρνουν επιδοτηση ?ολα μαθαινονται να εισαι σιγουρος ειτε ανακοινωνονται ειτε οχι εξαλου μπαινουμε και στη διαυγεια και τα βλεπουμε οποτε δεν μπορει να κευφτει κανεις

    • Ο/Η ανώνυμος λέει:

      και εσας τι σας κοφτει μωρε???από την τσεπη σας τα παιρνουνε ??/τα στερουν από εσας??/εσεις πηρατε τα δικα σας??/εεε αφήστε τον κοσμο αφου μπορει να παρει αφου ούτως η άλλος με τον έναν η τον άλλο τροπο το κρατος τα παιρνει πισω ..γινατε ολοι ξαφνικα Ρομπεν της νομιμότητας .γι αυτό μιλησα για την κατσικα του διπλανου .και το ότι υπαρχουν ατομα που μπαινουν στη διαυγεια και ψαχνουν να δουν ποιος πηρε τι γιατι ποσα νομιμα παρανομα αυτό λεει πολλααααααα

    • Ο/Η Ουδεν κρυπτον........ λέει:

      Και γιατι να μην δημοσιευονται αυτες οι πληροφοριες ??? Υπαρχουν Ιδιοκτητες που χρεωστουνται ακομα ενοικια απο το καλοκαιρι…πως θα ξερουν αυτοι αν θα πληρωθουν αυτα τα ενοικια ???

  13. Ο/Η Γεωργή Κατερινα λέει:

    Ωραία τα προσωπικά δεδομένα, αλλά και εμείς οι φορολογούμενοι δεν πρέπει να ξέρουμε πού πηγαίνουν τα χρήματά μας; Και καλά να πάρει καταχρηστικά κάποιος φτωχός άνθρωπος κάτι που δεν το δικαιούται, αλλά και αυτοί που έχουν χρήματα; Δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό είναι εις βάρος κάποιων άλλων που τα έχουν ανάγκη;

  14. Ο/Η Βατεριανος λέει:

    Καλα κανουμε και μπαινουμε και τα βλεπουμε γιατι μερικοι το παιζουν πολυ ανετοι. Εσενα τι σε νοιαζει αν τα βλεπουμε?μηπως φοβασαι μην αποκαλυφθει ποιος ειναι νομιμος η οχι?γι αυτο μη μιλας αιντε πιααα εξυπνε

  15. Ο/Η Τσάτσος Παναγιώτης λέει:

    Δεν είδα την ίδια πρεμούρα ,από όλους τους ανώνυμους και λοιπούς , το καλοκαίρι όταν μοιραζότανε οι επιταγές

    • Ο/Η χχχχχχχχ λέει:

      Οι ιδιωτικές δωρεές δίνονται όπου ο δωρητής επιθυμεί και εχει το δικαιωμα να το κανει με κάθε ανωνυμία … το δημόσιο χρήμα πως να το κάνουμε ανώνυμο δηλαδή? Έλεος καινούργιο βιολί αρχίσαμε?

  16. Ο/Η ανωνυμος λέει:

    Συμφωνώ με των ΧΧΧΧΧ.

  17. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ο δωρητης δεν τα εδωσε απο τη τσεπη του νομιζω οτι ηταν μετα απο ερανο για ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΗΣ ΤΗΣ ΒΡΙΣΑΣ και οι του εξωτερικου δεν γνωριζουν πρωσοπα και πραγματα νομιζω οτι απο καποιους ενημερωνονται και αφου ηταν απο ερανο θα επρεπε να ειχαν κοινοποιηθη τα ονοματα και τωρα δεν θα υπηρχαν αυτα τα προβληματα και νομιζω οτι οσο γινονται ενεργειες στα μουλοχτα το προβλημα θα οξυνεται καθημερινα και ετσι θα δημιουργουνται και προβληματα μεταξη των χωριανων μας.Γνωμη μου και νομιζω ειναι και των περισοτερων ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.