Εφυγε ο Δημητρης

Έφυγε από τη ζωή χτες ο Δημήτρης Ηλία Γεωργακης. Η κηδεια του θα γινει στην Αθήνα. Στο μακρύ του ταξίδι ο Δημήτρης θα συναντήσει τον αξέχαστο σε συναδέλφους και μαθητές του αδελφό του Βασίλη. Πριν λίγες μέρες ήρθε από την Αμερική και τον είδε ο άλλος αδελφός του Μανωλης. Την είδηση μας εδωσε ο Δημητρης Ε.  Μαργαριτης ο οποίος αντι για στεφάνι προσφερε2 στη Βιβλιοθήκη του χωριού μας το ποσο τ ν 20 ευρω. Θερμά συλλυπητήρια σ όλους τους συγγενεις.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

4 απαντήσεις στο Εφυγε ο Δημητρης

  1. Ο/Η αντωνης γιαννακος λέει:

    Συλλυπητήρια στην οικογένεια τού .οι φίλοι και γνωστοί
    Στην Αγια ΜΑρινα Ηλιούπολης ρωτούν τόπο και χρόνο τής κηδεία του

  2. Ο/Η Γεωργή Κατερινα λέει:

    Στο καλό Δημήτρη. Την αγάπη μας στον θείο Ηλία, την θεία Μαρία την Μυριτζίδαινα, και στον λατρευτό μας Βασίλη. Όλοι μας αργά ή γρήγορα θα μαζευτούμε εκεί, μαζί σας. Αρκεί να υπάρχει το εκεί. Συλλυπητήρια στην Μαρίνα, στον Στέλιο, στην Μαρία και στα εγγόνια σου.Και στον αδερφό σου Μανώλη. Εμείς, ειδικά οι της Αγίας Μαρίνας, θα σε θυμόμαστε.

    • Ο/Η αντωνης γιαννακος λέει:

      Ήταν βαπτιστιρας τού πατέρα σου Στέλιου Γραγουδα έτσι μου ειχε πει πρίν αρρωστήσει όταν τον έβλεπα στο Καφέ πίσω απο την μάντρα τού ΠΥΡΚΑΛ κάθε Τρίτη στις 11,30 πμ αναπολούσε τα παιδικά του χρόνια και μου έλεγε πολλά για το χωριό μας.

      • Ο/Η Γεωργή Κατερινα λέει:

        Ναι τον είχε βαφτίσει ο μπαμπάς μου. Αυτό που δε θυμάμαι είναι αν είχε παντρέψει τους γονείς του. Γιατί εκείνη την εποχή συνηθιζόταν να παντρεύεις, και μετά, να βαφτίζεις το πρώτο παιδί. Σε ευχαριστώ που το ανέφερες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.