Ενημέρωση από το Σύλλογο της Αθήνας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Στις 35.216,73 ευρώ ανήλθε το ποσό που κατατέθηκε στον λογαριασμό του Πολιτιστικού Συλλόγου Βρισαγωτών Λέσβου Αθήνας με την ένδειξη «Βρίσα» αλλά και χωρίς την ένδειξη αυτή. Αυτό το ποσό αντιστοιχεί στην περίοδο από 15 Ιουνίου έως 20 Ιουλίου. Επειδή ορισμένοι καταθέτες ενημέρωσαν προφορικά το Δ.Σ. για την κατάθεσή τους και δεν σημείωσαν την ένδειξη «Βρίσα» για να υπάρχει στο extre της Τράπεζας, ενώ άλλοι δεν ενημέρωσαν καθόλου τον Σύλλογο, με ομόφωνη  απόφαση του Δ.Σ.  όλα τα χρήματα που κατατέθηκαν στο διάστημα αυτό, εκτός από εκείνα που αναφέρουν το όνομα της ταμία του Συλλογου, θα διατεθούν για τους σεισμόπληκτους της Βρίσας. Επειδή όμως ο Σύλλογος έχει ανάγκη τις συνδρομές και εισφορές μελών του για τον περιοδικό «Αντίλαλος της Βρίσας» και τα άλλα λειτουργικά του έξοδα, στο εξής παρακαλούνται θερμά οι καταθέτες να σημειώνουν την ένδειξη «Βρίσα», ώστε να γνωρίζουμε ποια ποσά αφορούν τους σεισμοπαθείς.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί ολόψυχα εκ μέρους όλων τούς καταθέτες, των οποίων η προσφορά θα αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο επόμενο χρονικό διάστημα. Ακόμη, θέλει να ευχαριστήσει όλους τους καταθέτες για την εμπιστοσύνη που δείχνουν τόσο στον Σύλλογο μας όσο και τους τοπικούς φορείς. Προς το παρόν τα χρήματα που έχουν διατεθεί από τις καταθέσεις ανέρχονται στο ποσό των 492,02€ και αφορούν τα εισιτήρια και τη διαμονή του προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου για την συνάντηση με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κο Σπίρτζη και για τα χαρτοκιβώτια που εστάλησαν στο χωριό για την διανομή τροφίμων. Τα υπόλοιπα χρήματα παραμένουν στην Τράπεζα. Έρχεται χειμώνας, οι προσφορές σε είδη ίσως μειωθούν και οι καταθέσεις αυτές θα έχουν πολύ μεγαλύτερη χρησιμότητα, καθώς οι ανάγκες θα είναι και έκτακτες και αυξημένες.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.