Ο Πρόεδρος του Τ.Σ. Βρίσας διευκρινίζει

Επειδή κυκλοφορεί η φήμη ότι μοίρασα “σε όσους ήθελα” πεντακοσάρικα και εκφράστηκαν  προχτές από συγκεκριμένα άτομα παράπονα γιατί τάχατες δεν έδωσα και σ’ αυτούς (όπως για παράδειγμα και δικαιολογημένα η Ντίνα με τα τρία της παιδιά) διευκρινίζω ότι:

  • Ουδέποτε το Τοπικό Συμβούλιο Βρίσας  μοίρασε χρήματα σε σεισμοπαθείς συγχωριανούς μας για τον απλούστατο  λόγο ότι ουδέποτε παρέλαβε χρήματα από οποιαδήποτε πηγή εκτός απ’ τα μικρά ποσά που προορίζονται για το πρόγραμμα σίτισης και για τα οποία σας ενημερώνουμε τακτικά.
  • Πληροφορηθήκαμε ότι χρήματα δόθηκαν (από αμερικανική πηγή) στην αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας η οποία και τα διέθεσε σε οικογένειες στη Βρίσα και στο Λισβόρι.

Με την ευκαιρία θα ήθελα να σημειώσω ότι είναι καλό η οποιαδήποτε διανομή χρημάτων ή υλικών αγαθών σε χωριανούς μας να γίνεται συντονισμένα για να είναι πιο αποδοτική. Αλλιώς είναι πιθανό σε μια οικογένεια να δοθούν πολλά πράγματα ή χρήματα από διαφορετικούς φορείς ή πρόσωπα και σε άλλες με τις ίδιες ή και περισσότερες ανάγκες να μην δοθεί τίποτα.

Για τούτο καλούμε όλους όσους μοίρασαν ή πρόκειται να μοιράσουν βοήθεια στο χωριό να ενημερώνουν το τοπικό συμβούλιο αλλά και (συνοπτικά) την κοινή γνώμη.

Επίσης προτείνουμε  σε όσους θέλουν να προσφέρουν υλική ή χρηματική βοήθεια σε χωριανούς μας να την στέλνουν στο τοπικό συμβούλιο ώστε να υπάρχει μια κεντρική (και διαφανής) διάθεσή της.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.