Αποχαιρετισμός!

Το ‘ΤΕΜΠΕΡΑ και ΜΕΤΑΞΙ” γεννήθηκε μια βροχερή μέρα πριν μερικά χρόνια!

Αυτή η πέτρινη γωνιά έγινε για μένα το δεύτερο σπίτι μου και για πολλούς ένας χώρος για να “χαζεύουν” – όπως έλεγαν- με λόγια θαυμασμού ταυτόχρονα (και γέμιζε η καρδιά μου) την ποικιλομορφία απ’ τα λογής – λογής αντικείμενα.

Θέλω να πιστεύω ότι ικανοποίησα αρκετές από τις ανάγκες αυτών που αγάπησαν και στήριξαν το μαγαζάκι μου, αλλά και για κείνους που -για δικούς τους λόγους- δεν ανέβηκαν το σκαλοπάτι του, ήταν μια χαρούμενη νότα, μια χρωματιστή πινελιά, για τούτο το χωριό.

Τώρα κάποιες σκόρπιες ζωγραφισμένες πέτρες με τα κόκκινα τριαντάφυλλα θα μαρτυρούν θύμισες του χτες.

Καθώς το “ΤΕΜΠΕΡΑ και ΜΕΤΑΞΙ” δεν θα μπορέσει να στεγαστεί αλλού ό,τι εμπόρευμα σώθηκε διατίθεται σε επιχειρηματίες και ιδιώτες σε τιμές κόστους. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα τηλέφωνα 2252061729 και 6937503810 ή στη διεύθυνση eleanna.vatera@yahoo.gr

Επίσης μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε για τυχόν παραγγελίες για ζωγραφική σε μπλούζα, ταμπέλες, βότσαλα και ξύλο.

Σας ευχαριστώ Καλή τύχη σε όλους

Αύριο ξημερώνει μια καινούρια μέρα

Ελεάννα Κεσσάκη

Σημείωση της σελίδας μας: Το μαγαζάκι της Ελεάννας ήταν ένα στολίδι του χωριού μας. Αποτελούσε ένα σημείο για μια στάση για όλους τους επισκέπτες του χωριού, που απ’ τα παράθυρά του προσπαθούσαν να ανακαλύψουν το “γουστόζικο” περιεχόμενό του.

Αυτό το περιεχόμενο η Ελεάννα θα διαθέτει αυτό το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Ιουλίου σε έναν “αντισεισμικό” πάγκο, απέναντι απ’ το πρατήριο του αρτοποιείου. Όλοι μας θα μπορέσουμε να βρούμε κάτι χρήσιμο ή κάποιο ενθύμιο από την προσεισμική εμπορική ζωή του χωριού μας σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Η Ελεάννα αξίζει την εκτίμησή μας!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Αποχαιρετισμός!

  1. Ο/Η για πρωτη φορα ανωνυμα λέει:

    Και το θαυμασμό μας να προσθέσω εγώ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.