Το τοπικό συμβούλιο ευχαριστεί

Το τοπικό συμβούλιο Βρίσας ευχαριστεί ολόθερμα τους κατοίκους του  Φίλυρου Θεσσαλονίκης και τους εκπροσώπους του για την καλή τους διάθεση να συγκεντρώσουν 60 κιβώτια με τρόφιμα και είδη ατομικής και οικιακής υγιεινής για να τα προσφέρουν στους σεισμόπληκτους κατοίκους του χωριού μας.

Επίσης ευχαριστεί την Μεταφορική Καλλονής για τη δωρεά μεταφορά των κιβωτίων αυτών από το Φίλυρο μέχρι την αποθήκη συγκέντρωσης της βοήθειας στο χωριό μας.

Τέλος το τοπικό συμβούλιο ευχαριστεί τον πατριώτη μας Απόστολο Παράκοιλα από τη μακρινή Αυστραλία ό οποίος έστειλε 638€ για βοήθεια των χωριανών μας. Από το ποσόν αυτό τα 400 δόθηκαν στη επιτροπή σίτισης (η οποία έχει 2130€) και τα υπόλοιπα 238 στον εθελοντικό κουμπαρά για μελλοντική χρήση ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύπτουν.

Σημείωση: Το Φίλυρο είναι μια κωμόπολη 6000 περίπου κατοίκων βόρεια της Θεσσαλονίκης σε απόσταση 10 χιλομέτρων. Ανήκει στον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη και οι κάτοικοί του έχουν Ποντιακή καταγωγή.

Πανοραμική άποψη του Φίλυρου

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.