Οι απόψεις της ομάδας Λέκα για το σεισμό

Σε δημοσίευμα του lesvosnews net αναφέρονται τα συμπεράσματα της ομάδας του καθηγητή Λέκα που διερεύνησαν  τις αιτίες καταστροφής του χωριού μας. Δεν μας φωτίζει η μελέτη αυτή ιδιαίτερα και ίσως κάποια πράγματα να μην είναι ακριβώς όπως τα σημειώνουν. Αξίζει πάντως να τη διαβάσετε.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

3 απαντήσεις στο Οι απόψεις της ομάδας Λέκα για το σεισμό

  1. Ο/Η αντωνης γιαννακος λέει:

    Οσα σπιτια ειχαν τσιμεντινα θεμελια εμειναν ανεπαφα τα αλλα που ειχαν πετρινα πχ στην γειτωνια της Αγια Μαρινας και στης Σαντωρινιας τον καφενε επεσαν μονο του Λαμπινιδη και του αδελφου μου εμεινα γιατι ειχαν radie

    • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

      Και στον σεισμο του Αιγιου πεσαν ολα τα πετρινα και στην Κεφαλονια παλη οσα ειχαν μεινει πετρινα

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Μην προτρέχετε, υπάρχουν και άλλες επιστημονικές ομάδες που διερευνούν το φαινόμενο και τα αποτελέσματα είναι ακόμη πρόδρομα. Καλές και χρήσιμες οι παρατηρήσεις όλων (ειδικών και μη) καθώς και η κριτική προς πάσα κατεύθυνση. Σύντομα θα έχουμε νεότερα επί του θέματος. Άμεσα προέχει τώρα να τρέξει χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις και σημαντικά προβλήματα η αναγκαία αποκατάσταση των σεισμόπληκτων της Βρίσας όλων μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.