Η Βιβλιοθήκη ξαναλειτουργεί!

Η Βιβλιοθήκη Βρίσας κάνει το πρώτο μικρό βήμα “ζωής” στο χωριό. Ανταποκρινόμενη στο αίτημα αρκετών φίλων και μελών της να δανειστούν βιβλία για τις ελεύθερες ώρες του καλοκαιριού αποφασίστηκε -δεδομένων των συνθήκων- να ανοίγει κάθε Τετάρτη από τις 10.00 ως τις 10.30 για την εξυπηρέτηση μόνο των αναγκών του φιλοαναγνωστικού κοινού.

Επισημαίνεται ότι το κτίριο της Βιβλιοθήκης δεν έχει υποστεί την παραμικρή ρωγμή εξαιτίας του σεισμού. Προτείνεται ως το πιο ασφαλές δρομολόγιο προς το χώρο της (στον οποίο επίσης δεν υπάρχουν επικίνδυνα κτίρια) αυτό της εισόδου στο χωριό από τον άγιο Θεράποντα και στη συνέχεια δεξιά προς το Λαγκάδι του Ακλησιδιού.

Σημειώνεται ότι δεν θεωρείται λογικό να έρθει κάποιο ανήλικο παιδί μόνο του στη Βιβλιοθήκη. Οι γονείς μπορούν να δανειστούν βιβλία για τα παιδιά τους.

Επίσης υπενθυμίζουμε ότι η Παρασκευή 7 του μήνα έχει οριστεί ως η πρώτη μέρα της έκτακτης γενικής εκλογικής συνέλευσης η οποία όμως για λόγους απαρτίας θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Παρασκευή 14 του μήνα στις 7 το απόγευμα στου “Προκόπα” στα Βατερά.

Η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων λήγει την πέμπτη 6 του μήνα στις 1.00 το μεσημέρι.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.