Η αγωνία στο κατακόρυφο!

Για κάποιους συγχωριανούς μας, που μέχρι τώρα διέμεναν σε ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία και σιτίζονταν με δαπάνη του Δήμου, το τέλος της εβδομάδας τους προκαλεί ανασφάλεια, φόβο και απελπισία.

Αιτία το γεγονός ότι τέλος της εβδομάδας πρέπει να εγκαταλείψουν το κατάλυμά τους (ή να πληρώνουν οι ίδιοι το υπέρογκο για το βαλάντιό τους κόστος του δωματίου) χωρίς να καταφέρουν μέχρι τώρα να βρουν άλλο κατάλυμα.

Πολλές οι αιτίες της αδυναμίας αυτής. Μια απ’ αυτές είναι ότι αυτοί που νοικιάζουν τους ζητούν προκαταβολικά το ενοίκιο διότι πιστεύουν ότι θα αργήσουν να πάρουν το επίδομα ενοικίου για το οποίο ακόμα δεν έχει εκδοθεί η Υ.Α. Και που να βρεθούν τα χρήματα;

Το κακό είναι ότι δεν υπάρχει μια επίσημη εξαγγελία του τι μπορούν να κάνουν αυτοί οι άνθρωποι όταν φύγουν απ’ τα τωρινά τους καταλύματα. Τα κοντέινερς φαίνεται ότι είναι μονόδρομος για κάποιους αλλά δεν είναι το γήπεδο του Πολιχνίτου ο κατάλληλος χώρος.

Σε κάθε περίπτωση ας τα συζητήσουν αυτά οι αρμόδιοι, ας βρουν μια λύση και ας την ΠΟΥΝ στους ενδιαφερόμενους για να ηρεμήσουν. Ας αφουγκραστούν την αγωνία και την απελπισία τους!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.