Για την αίθουσα της Αγροτολέσχης

Η Αίθουσα της Αγροτολέσχης είναι προς το παρόν ο μοναδικός χώρος του χωριού στον οποίο υπάρχει η δυνατότητα να συγκεντρωθούν 50 άτομα για κάποια εκδήλωση.

Την αίθουσα αυτή ο αλήστου μνήμης διευθυντής του Μουσείου κ. Θεοδώρου είχε στερήσει από την τοπική κοινωνία προσπαθώντας να εκβιάσει το Δήμο για θέματα σχετικά με το Μουσείο. Χρειάστηκαν σημαντικές προσπάθειες και δημοσιεύσεις από πολλές πλευρές για να ξαναδοθεί η δυνατότητα στην τοπική κοινωνία να χρησιμοποιεί τον χώρο αυτό χωρίς να τον στερήσει από το Πανεπιστήμιο. Το κλειδί της αίθουσας έχει -και πρέπει να έχει- ο Πρόεδρος του χωριού.

Κάθε κίνηση, ενέργεια ή συζήτηση να ξαναστερηθεί η τοπική κοινωνία τον μοναδικό χώρο της για κάποιες εκδηλώσεις, που δεν είναι δυνατό να πραγματοποιηθούν στο ύπαιθρο, αποτελεί ευθέως εχθρική προς την τοπική κοινωνία ενέργεια και αφενός οι ενεργούντες θα εκτεθούν δημοσία  και αφετέρου δεν θα επιτύχουν τίποτα διότι η τοπική κοινωνία δεν πρόκειται να το επιτρέψει. Να είναι όλοι απόλυτα σίγουροι για τα παραπάνω.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Για την αίθουσα της Αγροτολέσχης

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Αν έχετε να πείτε κάτι να το πείτε ευθέως.Τα μισόλογα είναι συνενοχή…

  2. Ο/Η ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΩΤΕΙΝΟΣ λέει:

    Η ΑΓΡΟΤΟΛΕΣΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΕΚΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ.ΕΚΕΙ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΚΡΥΦΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ.ΤΙΤΛΟΣ….ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΣΤΕΦΑΝΑ…ΒΛΑΧΙΚΟ…..ΤΙ ΕΓΚΛΗΜΑ …ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΑΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ…ΕΚΕΙ ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ …ΕΚΕΙ ΓΙΟΡΤΕΣ
    ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΣΤΑΙ….ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑΡΘΩ ΕΓΩ ΝΑ “ΑΛΑΞΩ” ΤΗΝ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.