Επισκέφθηκαν και την περιοχή μας!!!

Ίσως να χρειάζονται περισσότερα θαυμαστικά στην είδηση όπως μας την μετέφερε ο Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Βρίσας Στρατής Παράκοιλας. Όχι τίποτα αλλά για να σιγουρευτούμε ότι υπάρχουμε και μεις!

Δυο δημοσιογράφοι ενός γερμανικού εβδομαδιαίου περιοδικού επισκέφθηκαν την περιοχή μας. Συγκεκριμένα με τη συνοδεία της υπαλλήλου του Δήμου Ελένης Παυλή (προς την οποία ο Πρόεδρος εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες) επισκέφθηκαν τις θερμοπηγές και την αλυκή Πολιχνίτου. Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τον Άγιο Φωκά κάνοντας μια στάση και στο Αχειλλοπήγαδο. Τέλος κατέληξαν στην παραλία των Βατερών όπου έκαναν μπάνιο και για την οποία εξέφρασαν τον θαυμασμό τους.

Να σημειωθεί ότι ευγενικά δεν δέχτηκαν το γεύμα το οποίο ο Πρόεδρος είχε κανονίσει να τους προσφερθεί από ταβέρνα των Βατερών.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

3 απαντήσεις στο Επισκέφθηκαν και την περιοχή μας!!!

  1. Ο/Η Κωστάκης Κώστας λέει:

    Και όπως είναι φυσικό παρ ότι ο Πρόεδρος Προσπάθησε αυτοί οι δημοσιογράφοι δεν θέλησαν να Περάσουν από το Μουσείο
    Πιθανόν δεν το Θεώρησαν ενδιαφέρων για τα δημοσιογραφικά τους γούστα!

  2. Χθες Πέμπτη 8 Ιουνίου, δεχτήκαμε επίσκεψη, που είχε προγραμματιστεί από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, για λογαριασμό της γερμανικής εφημερίδα Freizeit Woche και τους διαμορφωτές γνώμης, τη δημοσιογράφο Kirsch-Heisch Petra και την φωτογράφο Anneke Hasenritter, σε επίσκεψη που πραγματοποιούν στο νησί μας από 7 έως 12 Ιουνίου.
    Στο σύντομο χρονικό διάστημα που βρέθηκαν στην περιοχή μας (περίπου 4 ώρες) και μετά από συντονισμένες ενέργειες του προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Βρύσας, κυρίου Στρατή Παράκοιλα, του μέλους του Τοπικού Διαμερίσματος Πολιχνίτου κυρίας Κελεπερτζή Μαρίας και της υπαλλήλου του Κ.Ε.Π. Πολιχνίτου, κυρίας Παυλή Ελένης, η οποία εκτέλεσε χρέη διερμηνέα με μεγάλη επιτυχία.
    Η παρουσίαση της περιοχής ξεκίνησε από τα Λουτρά μας, μια και εκεί είχε οριστεί το ραντεβού μας, όπου εξέφρασαν μεγάλο ενδιαφέρων για τις θερμοκρασίες και την ποιότητα του ιαματικού νερού, συγκρίνοντας το με το δικό τους στο Wiesbaden.
    Στην συνέχεια μετέβηκαν στην αλυκή της Σκάλας Πολιχνίτου, όπου ξεναγήθηκαν στον υγροβιότοπο, απόλαυσαν έστω και από μακριά τα φλαμίνγκο, μια και βάσιμες πληροφορίες, λένε, ότι σύντομα θα αποκτήσει και η περιοχή μας το πρώτο παρατηρητήριο πουλιών.
    Ο χρόνος περνά όμως και γρήγορα οι επισκέπτες μας βρέθηκαν στην παραλία των Βατερών όπου επισκέφθηκαν το Αχιλλοπήγαδο, τον Άγιο Φωκά, όπου στην θέα του μεγέθους της παραλίας των Βατερών, τους έκανε εντύπωση πως ενώ είχε αέρα δεν είχε ιδιαίτερο κύμα.
    Εδώ να πούμε ότι ο κύριος Παράκοιλας είχε μεριμνήσει για μεσημεριανό γεύμα στην ταβέρνα των αδελφών Προκοπίου, το οποίο ακυρώθηκε γιατί οι επισκέπτες μας προτίμησαν να απολαύσουν ένα μπάνιο στην θάλασσα, μια και είχε κανονιστεί δείπνο από τους υπεύθυνους του Γραφείου Τουρισμού της Περιφέρεια το βράδυ.
    Όλοι εμείς που συνεισφέραμε, να πραγματοποιηθεί αυτή η παρουσίαση, θέλουμε να πιστεύουμε, ότι πετύχαμε ένα καλό αποτέλεσμα, και την επόμενη φορά, με περισσότερο χρόνο για προετοιμασία και περισσότερα άτομα για βοήθεια, θα καταφέρουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα για τον τόπο μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.