Ένας Αντώνης δεν φέρνει την Άνοιξη!

Αυτό το χώρο διέθεσαν οι διοργανωτές (της έκθεσης Ελληνικές διακοπές στην Αθήνα) στην Δημοτική Ενότητα Πολιχνίτου ώστε με τα εκθέματά της να προσελκύσει καλοκαιρινούς επισκέπτες για την περιοχή μας.

Ένας Αντώνης (Τσελεπιδάκης) προσπάθησε να τον γεμίσει. Κάποιες αφίσες (ηλικίας δεκαετιών!) και λίγα (συνομήλικα μάλλον) φυλλάδια.

Χίλια μπράβο στον Αντώνη για την προσπάθειά του και χίλια κρίμα για όλους μας!

Λίγο φαίνεται στη φωτογραφία το περίπτερο της Καλλονής με το δίχτυ του ψαρά ως ντεκόρ και μάλλον πιο γεμάτο.

Αξίζει τον κόπο να έχουμε εντυπώσεις από κάποιους επισκέπτες.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Ένας Αντώνης δεν φέρνει την Άνοιξη!

  1. Ο/Η Μ Α λέει:

    Χίλια μπράβο στον Αντώνη για την προσπάθειά του και χίλια κρίμα για όλους μας! ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΤΕ!

  2. Συμπεράσματα από την συμμετοχή των Ιαματικών Λουτρών Πολιχνίτου στην έκθεση Greek Travel Show – Ελληνικές Διακοπές.
    Μια καινούργια ιδέα για τα τουριστικά δρώμενα της Αθήνας. Μια ιδέα που θέλει αρκετές μικρές βελτιώσεις.
    Ελπίζουμε στην επόμενη συμμετοχή να έχουν λυθεί όλα τα μικρά προβλήματα.
    Ένα μεγάλο μπράβο στον Δήμο Λέσβου και ειδικά στον επικεφαλή του οργανωτικού της έκθεσης του Δήμου Λέσβου, πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Μυτιλήνης κύριο Πάνο Πίτσιο που σε ελάχιστο χρόνο κατόρθωσε να συμμετέχει ο Δήμος μας, σε δυο ταυτόχρονα έκθεσης προβολής του νησιού μας.
    Έξυπνη ιδέα να δοθεί δυνατότητα στον κάθε πρώην Καποδιστριακό Δήμο του νησιού μας να αναδείξει τις ομορφιές του τόπου του, ώστε να δημιουργηθεί ένας υγιές εσωτερικός ανταγωνισμός, για το καλύτερο περίπτερο του νησιού. Βασική ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ όμως για να υπάρχει επιτυχία, να υπάρχει και το ανάλογο ενδιαφέρων από τους τοπικούς φορείς (συλλόγους, σωματεία, τουριστικές επιχειρήσεις), που θα προωθήσουν αφού συγκεντρώσουν όλο αυτό το υλικό σε συνεργασία με τους υπεύθυνους του Δήμου στην Αθήνα και στην συνέχεια και κατόπιν έγκαιρης ενημερώσεις από τους πρώτους, τα συλλογικά όργανα της Αθήνας να συνδράμουν με την στελέχωση των περιπτέρων, τόσο με έμψυχο δυναμικό, αλλά και με την τελική πινελιά στην διαμόρφωση του εκθεσιακού χώρου που διαχειριζόμαστε. Είμαστε σίγουρη ότι την επόμενη φορά όλα θα παν καλύτερα, αν όχι τέλεια. Αρκετές επιχειρήσεις έστειλαν διαφημιστικό υλικό. Θα μπορούσαν να είναι πολύ περισσότερες αν υπήρχε σωστή και έγκαιρη ενημέρωση από τους εμπλεκόμενους φορείς των χωριών του πρώην Δήμου Πολιχνίτου.
    Να ευχαριστήσουμε τον κ. Ανέστη Νικέλη που βοήθησε στην ανακατασκευή ενός παλιού dvd του πρώην Δήμου Πολιχνίτου και τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Πολιχνίτου κ. Κώστα Καλαθά για την παραχώρηση του βιντεοπροβολέα και της οθόνης ώστε να μπορέσουμε να προβάλουμε τις ομορφιές του τόπου μας και τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Βρύσας
    κ. Παράκιλα Στράτη για το έμπρακτο ενδιαφέρον που έδειξε.
    Τέλος να ευχαριστήσουμε τις κ. Αδαλή Πελαγία και Μακρή Μαρία από τον Σύλλογο Πολιχνιατών Αθήνας, όπως και το χορευτικό του συλλόγου για τις μοναδικές χορευτικές δεξιότητες που μας έδειξε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.