Εμείς τελειώνουμε, άλλοι αρχίζουν!

Με μικρότερη συμμετοχή και σχετικό κρύο έγινε (και συνεχίζεται τώρα) το πανηγύρι στο ξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου.   Κατά τα άλλα όπως και τα προηγούμενα χρόνια. Μετά τη διανομή του φαγητού κάποιοι έφυγαν, κάποιοι έμειναν για λίγο και άλλοι παρέμειναν για το καλό γλέντι.

Εμείς έτσι κι αλλιώς τελειώνουμε (το βράδυ εξαιτίας του κρύου δεν αναμένονται μεγάλα πράγματα), άλλοι τώρα αρχίζουν. Στον Πολιχνίτο αύριο γιορτάζει η ενοριακή εκκλησία του Αγίου Γεωργίου. Η γιορτή τα τελευταία χρόνια έχει αναβαθμιστεί. Αύριο όμως, Κυριακή του Θωμά, έχει καθιερωθεί να γίνεται και το πανηγύρι στον Άη Γιώργη στα Μελαντά.

Έτσι η περιοχή μας αποδεικνύεται ότι για μια ακόμα φορά  στηρίζει τις παραδόσεις της στον τομέα των θρησκευτικών πανηγυριών.

Άλλος ελέγχει με τα μάτια και άλλος (για σιγουριά) προτιμάει τη γευστική δοκιμή. Πάντως στο αποτέλεσμα συμφωνούν: Έτοιμο!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Εμείς τελειώνουμε, άλλοι αρχίζουν!

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Η περιοχή μας αποτελεί σημείο αναφοράς για παραδειγματισμό και μίμηση από τα γειτονικά χωριά…για την ενότητα,την επιτυχή οργάνωση εκδηλώσεων-πανηγυριών και γενικά για τη δυναμική των διαφόρων δράσεων που λαμβάνουν χώρα στο χωριο μας….Ας συνεχιζουμε έτσι…γιατι όλα αυτά ωφελούν το κοινό καλο.. ..και σε δυσκολους οικονομικούς καιρούς που διανύουμε κρίνονται αναγκαία αγχολυτικά αντικαταθληπτικα ευεργετηματα….ετσι απλα!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.