Εξαιρετική δουλειά

Εξαιρετική δουλειά γίνεται κάθε Κυριακή απόγευμα στην Αγροτολέσχη όπου υλοποιείται η δραστηριότητα της Βιβλιοθήκης “καλλιτεχνικές δημιουργίες” για ενήλικες.

Μετά την ενότητα τη σχετική με τις εικόνες ολοκληρώνεται και η ενότητα κατασκευών με κερί. Η κυρία Τασούλα Πάλλη, η “δασκάλα”,  είναι αστείρευτη πηγή δημιουργίας αλλά και οι “μαθήτριές” της αποδεικνύεται ότι έχουν ταλέντο.

Παρουσιάζουμε μερικές απ’ τις δημιουργίες από κερί που μας εντυπωσίασαν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πρόταση:

1.Το προηγούμενο καλοκαίρι κάποιες κυρίες έστησαν μια έκθεση καλλιτεχνικών δημιουργιών στο χώρο “Γραγουδά”.

2. Κάποια απ’ τα παιδιά που παρακολούθησαν μαθήματα ζωγραφικής έδειξαν εξαιρετικό ταλέντο και δημιούργησαν όμορφα έργα.

3. Οι κυρίες που προαναφέραμε πετυχαίνουν θαύματα.

Γιατί δεν δημιουργείται ένας μικρός συνεταιρισμός όλων αυτών, μια ομάδα καλλιτεχνικών παραγωγών, η οποία θα μπορεί σε ένα χώρο να διαθέτει νόμιμα τις δημιουργίες αυτές; Και αν έχουν επάνω κάτι από Βατερά ή Βρίσα ή Παλιόπυργο ή …ή ….θα είναι πρώτα σουβενίρ για τους επισκέπτες του καλοκαιριού που έρχονται αλλά δεν βρίσκουν τίποτα να πάρουν που να θυμίζει τον τόπο μας. Και εκεί κοντά μπορούν να μπουν και μεταποιημένα προϊόντα του πρωτογενή τομέα. Η Βιβλιοθήκη -όσον με αφορά- νομίζω ότι μπορεί  να συνεχίσει με τις δραστηριότητές της να εκπαιδεύει. Αν βρεθούν εθελόντριες να συμμετάσχουνστη δημιουργία της ομάδας (συνεταιρισμού) θα βρεθεί και ο φοροτεχνικός για τα διαδικαστικά.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.