Ώρες κοινής ησυχίας

Η Αστυνομία ανακοίνωσε τις ώρες κοινής ησυχίας. Ας τις γνωρίζουμε έστω και αν γνωρίζουμε ότι κανένας δεν φροντίζει να εφαρμόζονται.

Κατά τη θερινή περίοδο από 15:00 έως 17:30 και από 23:00 έως 07:00.
Κατά τη χειμερινή περίοδο από 15:30 έως 17:30 και από 22:00 έως 07:30.

Ως θερινή περίοδος, σημειώνεται, πως λογίζεται το χρονικό διάστημα από την 1 Απριλίου έως την 30 Σεπτεμβρίου, ενώ αντίστοιχα η χειμερινή περίοδος, λογίζεται το χρονικό διάστημα, από την 1 Οκτωβρίου έως την 31 Μαρτίου.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

11 απαντήσεις στο Ώρες κοινής ησυχίας

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ας κρατήσουμε τουλάχιστον το από 23:00 έως 07:00 για όλο το καλοκαίρι που κάποιοι επιμένουν να ενοχλούν και μάλιστα με τσαμπουκά.

    • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

      Δυστυχώς αγαπητέ μου η “ανάπτυξη” των Βατερών συντελείται 23:00 με 07:00 οπότε εμείς οι “υπανάπτυκτοι” είμαστε υποχρεωμένοι να να υπομένουμε τους τσαμπουκάδες κατα παράβαση κάθε νομιμότητας και λογικής.

  2. Ο/Η ΤΑΚΗΣ λέει:

    ΑΡΧΙΣΑΜΕ ……………….ΚΑΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ.
    ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ Η ΙΔΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ.
    ΖΗΤΩ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ
    ΖΗΤΩ Η ΜΙΖΕΡΙΑ.

    • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

      Τι εννοείς κύριε Τάκη; Είναι κακομοιριά και μιζέρια να θέλουμε να τηρούνται οι νόμοι; Μήπως έχεις συμφέροντα σε κανένα μαγαζί και δεν σε νοιάζουν οι άλλοι, οι οποίοι μάλιστα γίνονται και κακοί μόλις καλέσουν την αστυνομία;

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Φυσικά όποιος διαμαρτύρεται για τα αυτονόητα είναι κακομοίρης και μίζερος.
    Οπότε βουλώστε το για να αναπτυχθείτε ρε κακομοίρηδες. Που θέλετε και να κοιμηθείτε.

  4. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ε βεβαια ανωνυμε,εσυ οποτε νυσταξεις κοιμασαι χωρις να πεταχτεις απο μια μηχανη που θα περασει ουρλιαζοντας…μιλας εκ του ασφαλους..δε το χεις νιωσει στο πετσι σου..δεν ειναι αυτο αναπτυξη.ειναι η συνολικη καλη εικονα της περιοχης,η οργανωση κ η ομονοια μεταξυ μας..αλλα τι καθομαι κ σου λεω τωρα κ τι θα καταλαβεις…την καταλαβα τι νοοτροπια σας..

    • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

      Επειδή προφανώς δεν κατάλεβες ότι το ύφος μου είναι ειρωνικό.Μαζί σου είμαι, καμία ανάπτυξη δεν έρχεται μέσα από την καταπάτηση αυτονόητων διακαιωμάτων.
      Και δυστυχώς στα Βατερά το καλοκαίρι μόνο αν είσαι κουφός μπορείς να κοιμηθείς με την ησυχία σου την νύχτα.
      Με την ευκαιρία αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως αφού οι περισσότεροι ενοχλούμαστε και κυρίως αφού θεωρητικά είμαστε με την μεριά του νόμου, για ποιο λόγο συνεχίζετε αυτή η κατάσταση; Για την ανάπτυξη κάπιοων λιγοστών;

  5. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Αν δεν δουλεψουν βρε ….. τα μαγαζια πως θα ζησουμε απο τις ελιες…… εκει δουλευουν τοσα παιδια τοσα μεροκαματα για προετοιμασια δεν πλουτιζουν μονο λιγοι ολη η περιοχη απο τα βατερα ζει . Σ ολα τα μερηεχει κλαμπ και καφε και εκει εχουν ωρες κοινης ησυχια

    • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

      Αυτό το ότι τα Βατερά ζουν την περιοχή για ψάξτο λιγάκι. Θα εκπλαγείς.
      Δεν είμαστε τρελοί να θέλουμε την ερήμωση και πενία της Βρίσας αλλά τα λεφτά φεύγουν αλλού και σε εμάς μένουν λίγα ψίχουλα και τα σκουπίδια τους.

    • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

      Είσαι σίγουρος ότι σε μία υπέροχη παραλία 8 χιλιομέτρων τα μαγαζιά που παρανομούν και ενοχλούν προσφέρουν και δεν διώχνουν κόσμο;
      Αν πιστεύεις ότι το μέγιστο των τουριστών που μπορούν να έχουν τα Βατερά είναι αυτό που έχει τώρα, ε τότε τι να πω;
      Μήπως, λέω μήπως τα Βατερά έχουν μπει στην λογική του Σαββατοκύριακου για ένα μήνα, βαβούρα και πιτσιρικάδα και δεν πατάει κανένας άλλος;
      Οσο για το ότι ”Σ ολα τα μερηεχει κλαμπ και καφε και εκει εχουν ωρες κοινης ησυχια΄΄ αυτό μπορεί να το λέει είτε κάποιος που δεν έχει βγει από το χωριό του, είτε κάποιος που έχει συμφέρον. Διαλέγεις και παίρνεις.

  6. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Μπραβο σε ολους που νιαζονται μη πλουτισουν οι ξενοι φανταζομαι ψωνιζουν μο.νο απο εδω τρωνε μονο βατερα βρισα…….οχι τιποτα lidl βεροπουλο και τετοια ποτε……….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.