Αλλαγές στους δημοτικούς άρχοντες

Ανασχηματισμό πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Σπύρος Γαληνός στην εκτελεστική ομάδα του (αντιδημαρχίες και νομικά πρόσωπα).Λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στο ΕΜΠΡΟΣ.

Όσον αφορά την περιοχή μας και τους ανθρώπους της:

  • Ορίστηκε καινούριος αντιδήμαρχος, ο δραστήριος- όπως απέδειξε η μέχρι τώρα πορεία του στην αντιδημαρχία καθαριότητας- κ. Κατζανός. Αναλαμβάνει γεωγραφικός αντιδήμαρχος Πολιχνίτου, Αγιάσου και Ευεργέτουλα.
  • Δεν άλλαξε ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος της περιοχής μας κ. Αλεξίου, ο οποίος μάλιστα αναβαθμίστηκε αναλαμβάνοντας και το νομικό πρόσωπο Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού.
  • Παρέμεινε στη θέση της (την Κοινωνική διάσταση του δημοτικού έργου) η κα Αντωνέλλη.
  • Δεν υπέκυψε στην επιμονή του Δημάρχου να αφήσει την Αντιδημαρχία των τεχνικών έργων και να αναλάβει κάποιον άλλον τομέα και έτσι έμεινε “εκτός” ο Στρατής Τζιμής.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Αλλαγές στους δημοτικούς άρχοντες

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΛΑΘΟΣ : ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 407/2017 ΑΔΑ: 6ΤΩΖΩΛΦ-521
    Δεν άλλαξε ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος της περιοχής μας κ. Αλεξίου, ο οποίος μάλιστα αναβαθμίστηκε αναλαμβάνοντας και το νομικό πρόσωπο Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.