Μας τον έφαγαν οι ΜΚΟ

Τον γιατρό που είχε κάνει ένσταση για να πάρει τη θέση του αγροτικού ιατρείου της Βρίσας και τελικά δεν δέχτηκε την τοποθέτησή του οι αρκετά έγκυρες πληροφορίες θέλουν να τον πήρε κάποια ΜΚΟ -προσφέροντάς του πολύ περισσότερα χρήματα- για τους πρόσφυγες. Αυτό είχε ξαναγίνει.

Αν αυτό αληθεύει (αφήνουμε μια ελάχιστη πιθανότητα να μην είναι ακριβώς έτσι και γι αυτό δεν δημοσιοποιούμε το όνομα του γιατρού) είναι απαράδεκτο:

  • για τη ΜΚΟ που εξαγόρασε το γιατρό αδιαφορώντας για το ότι εκατοντάδες άνθρωποι και μάλιστα στην πλειονότητά τους ηλικιωμένοι θα στερούνταν την ιατρική φροντίδα τους.
  • Για το γιατρό που πολύ νωρίς έδωσε δείγμα της κινητήριας δύναμης στην άσκηση του λειτουργήματός του. Αχρείαστος να είναι.
  • Για το Δήμο, την Περιφέρεια, την Πολιτεία (όποιοι απ’ αυτούς είναι αρμόδιοι για τον έλεγχο της λειτουργίας των ΜΚΟ)
  • Για το ΠΕΔΥ που ανμέχεται χωρίς καμιά επίπτωση τέτοιες συμπεριφορές.

Εμείς βέβαια θα περιμένουμε καινούρια προκήρυξη για θέσεις αγροτικών γιατρών για να έχουμε ελπίδα (αν μας αφήσουν οι ΜΚΟ) να δούμε γιατρό στο χωριό μας.

Οι αιρετοί της περιοχής μας -κάθε βαθμίδας -οφείλουν να αντιδράσουν αφού επιβεβαιώσουν απόλυτα την ορθότητα των παραπάνω.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

20 απαντήσεις στο Μας τον έφαγαν οι ΜΚΟ

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Με πολύ επιείκεια η ανάρτησή σας είναι απαράδεκτη .

    • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

      Σχόλια χωρίς αιτιολόγηση υποκρύπτουν συμφέροντα. Καλό θα ήταν να αιτιολογούσατε γιατί οι κάτοικοι δεν πρέπει να είναι αγανακτισμένοι για τη στάση όλων. Πολλά κρίνονται από το αποτέλασμα. Ο γιατρός στη Βρίσα είναι πολυτέλεια?

    • Ο/Η stratis λέει:

      Πολύ θα ήθελα να λέγατε και το γιατί είναι απαράδεκτη. Ίσως και να έχετε δίκιο αλλά εξηγήστε μας το γιατί και βάλτε και το όνομά σας για να μας διευκολύνετε να καταλάβουμε τη σκέψη σας.

      • Ο/Η ΒΡΙΣΑΓΩΤΗΣ λέει:

        Γιατί μπορεί να έχουν δίκιο Στρατή . Τι να μας εξηγήσουν? Τα ροζαριασμένα χέρια των πατεράδων μας και ο μόχθος των μανάδων μας στήριξε την ελληνική οικονομία. Πιο κράτος και ποια Ευρώπη τους συμπόνεσε? Σια γηρατιά τους δεν έπρεπε να έχουν μια στοιχιώδη ιατρική περίθαλψη? Ακούστε με, οι ΜΚΟ απολαμβάνουν σήμερα οικονομικά. Ούτε καν οι πρόσφυγες. Αυτοί που είναι απαράδεκτοι είναι αυτοί που αποδέχονται ” το χρυσίον εν τη παλάμι” και όχι οι δυστυχείς συγχωριανοί μας.

    • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

      Συμφωνώ…γιατί παραβλέπει τα πραγματικά αίτια εγκατάλειψης της υπαίθρου

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Μην βάζετε στο στόμα σας τις “άγιες” ΜΚΟ.
    Πληρώνονται από τον Soros και έχουν πολύ συγκεκριμένη αποστολή.

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟ

    ΟΙ ΓΗΓΕΝΟΙΣ ΑΚΡΙΤΕΣ ΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ

    ΣΚΕΨΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ” ΕΛΛΑΣ ΤΟ 2040 ΠΛΗΘΥΣΜΟς

    Η ΛΕΣΒΟΣ ΤΟ 2040

    ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ Κ ΣΩΡΟΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ

    ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕΣΑ Κ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

  4. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ολα για τους προσφυγες . αυτοι καλοπερνανε πηγαινουν στις τραπεζες παιρνουν τα 400ε και εμας μας εχου ν γονατισει στις φορολογιες . που θα παει η κατασταση αυτη το συμπερασμα Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ

  5. Ο/Η Μακρυνός Βατεριανός λέει:

    Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Σύμφωνα με τον καταστατικό χάρτη του ΟΗΕ πρόσφυγας καλείται και απολαμβάνει δικαιώματα όποιος εγκαταλείπει την εστία του λόγω εμπολέμου ή ανωμάλου καταστάσεως που θέτει σε κίνδυνο την ασφάλειά του και καταφεύγει σε γειτονική χώρα. Αυτός τίθεται αυτομάτως κάτω από την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών και προστατεύεται.
    Και εξηγούμαι: Πρόσφυγες είναι μόνον οι Σύριοι στη γειτονική τους Τουρκία όπου και κατέφυγαν. Εκεί κατεγράφησαν, μπήκαν σε στρατόπεδα του ΟΗΕ (εξ ού και τα πολλά δις που παίρνει η Τουρκία) και εκεί καλούνται να διαμείνουν μέχρι να περάσει ο κίνδυνος στη χώρα τους. Αυτοί τώρα, αλλά και όλοι όσοι «δραπετεύουν» από τους διάφορους καταυλισμούς, ενώνονται από τους δουλεμπόρους με άσχετους άλλους για να μετακινηθούν σε τρίτες χώρες. Αυτοί είναι απλά λαθρομετανάστες. Όπως είναι και οι χιλιάδες Αφρικανοί, Αφγανοί, Πακιστανοί και Άραβες που φθάνουν στην Ελλάδα. Η Ελλάδα δεν έχει πόλεμο σε γειτονικό της κράτος για να υποδέχεται πρόσφυγες. Αυτό ας το χωνέψουμε καλά.
    Τι κάνουν λοιπόν οι ΜΚΟ. Επιδιώκουν αλλοίωση των πληθυσμών. Φωτογραφίζονται με παιδάκια και οικογένειες και περιφέρουν τις φωτογραφίες (στημένες ή πραγματικές) στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες ζητώντας οικονομική αρωγή. Και την παίρνουν πλουσιοπάροχα. Γι αυτό και πληρώνουν αδρά όσους τους «βοηθάνε». 1.500 ευρώ μισθό ο απλός βοηθός στη Λέσβο, 2.500 ευρώ στη Βόρειο Ελλάδα και τη Θράκη. Πώς να μην «μηδίσει» ο καθένας. Ελπίζω τώρα να καταλάβατε γιατί έπεφταν στη θάλασσα να εμποδίσουν τον απόπλου για επαναπατρισμό στην Τουρκία. Τρελοί είναι να χάσουν την πελατεία τους;
    Μην έχετε πλέον καμιά αμφιβολία κυρίες και κύριοι και ψευτοπροοδευτικοί αριστεροί. Οι λαθρομετανάστες ήρθαν για να μείνουν γι αυτό και η σπουδή να πάνε σε ελληνικά σχολεία. Νομίζετε ότι δεν μπορούσαν να φτιάξουν αμιγώς αραβικό σχολείο με δικούς τους δασκάλους όπως σε κάθε προσφυγικό καταυλισμό; Και βέβαια. Το ζητούμενο όμως είναι η διάβρωση του ελληνικού πληθυσμού.

    Δεν χρειάζεται να αναλωθείτε σε αντιφασιστικές, αντιρατσιστικές και άλλες κορώνες εναντίον μου. Η Ελλάδα που ξέραμε, υπηρετήσαμε, χιλιοπληρώσαμε και ίσως και μερικοί να αγαπήσαμε, πολύ γρήγορα δεν θα υπάρχει. Την πούλησαν ποικιλοτρόπως εδώ και καιρό όλοι οι κυβερνήσαντες, οι ψευτοδεξιοί, οι κατεπάγγελμα δοσίλογοι και τώρα οι νεώτεροι μπαχαλάκηδες. Κοιμηθείτε μαυτή τη σκέψη.

  6. Ο/Η ντόπιος βατεριανός λέει:

    Να εύχεσαι να μη βρεθείς στη θέση τους ούτε και τα παιδιά σου βέβαια .
    Οι ΜΚΟ λειτουργούν όπως λειτουργούν ,έστω και με την ανοχή της πολιτείας αλλά και της ΕΕ . Αν βρεθείς στη θέση τους ,κάτι που αντεύχομαι γιατί θα είμαι και εγώ στην ίδια μοίρα , τότε θα αναθεωρήσεις τις αμπελοσοφίες σου .Αναλογίστηκες ποτέ πόσες φορές μερίδα Ελλήνων υπήρξαν πρόσφυγες ή και μετανάστες ?
    Να σου θυμίσω λίγο από την ιστορία της Ελληνικής φυλής ? Από πού κατέβηκαν τα πρώτα Ελληνικά φύλλα ? (Δωριείς , Ίανες κα)

    • Ο/Η Αλιευς λέει:

      Να μας πεις τι προτείνεις ντόπιε βατεριανε , να ακολουθήσουμε την πολιτική των ανοιχτών συνόρων , ποιος το κάνει η έκανε ποτέ ??
      Όπου πήγε ο Έλληνας πήγε , η με πόλεμους κατακτητικούς η με βίζα , ακόμα και σήμερα χρειάζεσαι χαρτιά για να μεταναστεύσεις…..
      Τώρα όσον αφορά την δουλειά των ΜΚΟ τα πράγματα δεν είναι άσπρα μαύρα…. Υπάρχει και το ενδιάμεσο…. Γνωρίζεις εσύ μια εργασία που δεν υπάγετε στους ελεγκτικούς μηχανισμούς του κράτους που δραστηριοποιείτε ???
      Τώρα για το εάν μας τύχει και εμάς το ίδιο όπως απεύχεσαι, μήπως λέω Μήπως μας έχει τύχει ήδη αλλά ποιο εξευγενισμένα ???? Μια ολόκληρη γενιά μετανάστευσε τα τελευταία χρόνια του οικονομικού πολέμου….. Επειδή φαίνεται ότι σου αρέσει και η ανάλυση των γεγονότων , Ελπίζω να έχεις καταλάβει ότι όλα αυτά γίνονται στο όνομα της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης πραγμάτων όπως μας εξηγούν όλοι οι ηγέτες , Ντόπιοι και Ξένοι. Και πάντα ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ .

    • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

      Λίγο Ιστορία. Οι Έλληνες πρόσφυγες ήλθαν ύστερα από έγκριση της ελληνικής κυβέρνησης, οι δε μετανάστες κατόπιν έγκρισης των κυβερνήσεων των κρατών που τους υποδέχτηκαν, με εξαντλητικό έλεγχο των ατόμων και τις περισσότερες φορές ύστερα από ιατρικό έλεγχο. – Οι Δωριείς και οι Ίωνες δεν προσκλήθηκαν από κανέναν, ποδοπάτησαν τους αυτόχθονους Έλληνας. Τοπική ιστορία. Στο πανυγήρι του Αγ. Κωνσταντίνου, στη Βρίσα, προ ετών, μαζί με τους πραματευτάδες ερχόντουσαν και αυτοί με τις ρουλέτες ( άσπρα- κόκκινα ) και επειδή οι δραχμές ήταν λιγοστές, επιτήδιοι βαλτοί κράχτες αναλάμβαναν να παρασύρουν τους άλλους παίζοντας με χρήματα των ιδιοκτητών. Τους λέγαμε ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΥΣ . ΟΚ?

    • Ο/Η Μακρυνός Βατεριανός λέει:

      Είναι εξαιρετικά παρανοϊκό εσύ ο «ντόπιος» που έχεις και το πρόβλημα της έλλειψης γιατρού, να τα βάζεις με όσους στηλιτεύουν και διαμαρτύρονται μ’αυτή την κατάσταση. Μάλλον δεν αξίζει να ασχολούμαστε.

    • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

      ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΤΟΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ

      ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ???

      ΨΕΥΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ

      ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ .ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ

  7. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    οι ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΙΟΝΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ

    ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΣΩΡΟΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ

    ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ —-ΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΑ ΚΟΜΑΤΑ

    ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ .

    ΓΛΩΣΣΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

    ΟΧΙ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ

    ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ?????

    Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ

    ΕΩΣ ΕΔΩ

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

  8. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Φίλε Αλιεα, η παγκοσμιοποίηση είναι εδώ για να μείνει .
    Το πως διαχειριζόμαστε τη κατάσταση είναι ένα θέμα που αφορά όλους μας. Προσωπικά νομίζω πως μια αριστερή οικονομική ιδεολογία, δεν συμπίπτει με τη ( νέα τάξη πραγμάτων ).
    Και τώρα για τους μετανάστες , πρόσφυγες λαθρομετανάστες κ.τ.λ. Τι σημασία έχει ο προσδιορισμός ;
    Θα διαφωνήσω μαζί σου ότι ο Έλληνας πήγε με βίζα. Χιλιάδες Έλληνες λαθρομετανάστες δραπέτευσαν ανα το κόσμο πρωτίστως ναυτικοί , αλλα δεν έχει καμιά σημασία .
    Σημασία έχει το τι χρειάζεται η Ελλάδα, και ποιο είναι το μέλλον της νεολαίας. Όλοι θα συμφωνήσουμε σ´αυτό. Μιλάμε για την οικονομική κρίση και πως θα βρούμε την ανάπτυξη !!!
    Δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη όταν χάνεις 80 χιλιάδες νέους μέσα στο 2016 μόνο,και όταν υπάρχει μια τέτοια υπογεννητικότητα . Η Ελλάδα συρρικνώνεται τόσο επικίνδυνα και κανένας δεν το θεωρεί σπουδαίο .Αν δούμε ποια κράτη ευημερούν είναι αυτά που αυξάνουν το πληθυσμό τους και δεν το αναφέρω μόνο για τα Εμιράτα που το 90% του πληθυσμού τους είναι ξένοι . Είναι αποδεδειγμένο ότι η αύξηση του πληθυσμού δεν συμβάλει στη ανεργία, αλά βοηθάει την οικονομία και την ανεργία . Ναι σ´αυτα τα κράτη γίνονται σωστές μελέτες από κυβερνήσεις συνδικάτα και αρμόδιους θεσμούς για το τι και πόσους μετανάστες χρειάζονται και πόσους μπορεί να αφομοιωση η κοινωνία . Σε μια πρόσφατη ανάλυση το Bloomberg για την Ελληνική οικονομία θεωρεί το μέλλον χειρότερο από τη σημερινή κρίση , και εξηγεί :
    Η Ελλάδα κυβερνάτε από δυο πολιτικούς πόλους την Αριστερά και την Δεξιά
    Τα Αριστερά κόμματα είναι ιδεολογικά κατά του κεφαλαίου και φυσικά αποτρέπουν την ανάπτυξη (λογικό να το ακούς αυτό από ένα τόσο καπιταλιστικό οργανισμό όπως το Bloomberg )αλά συνεχίζει να λέει ότι η άλλη μεριά η δεξιά αποτελείτε από εθνικιστικά κόμματα που δεν θα δεχτούν ποτέ άλλες θρησκείες και εθνικότητες .
    Το αποτέλεσμα η καταστροφική συρρίκνωση του πληθυσμού .
    Και μη μου πείτε τώρα ότι ευθύνονται τα κόμματα και οι κυβερνήσεις ; οι κυβερνήσεις και τα κόμματα είναι ομοιώματα δικά μας ( του πολίτη )
    Κοιτάξτε τα σχόλια ….ήμαστε στα δυο άκρα ….
    Πως μπορούμε λοιπόν να έχουμε ένα διάλογο χωρίς φανατισμό ;
    Διάλογος με ρατσισμό και ξενοφοβία δεν μπορεί να γίνει.
    Ρατσιστές φίλε Αλιεα ήμαστε όλοι λίγο πολύ .
    Και εγώ συνειδητοποιώ τον εαυτό μου ρατσιστή όταν σχολιάζω τη προφορά της Melania Trump η όταν είχα περισσότερο εμπιστοσύνη στο Πακιστανό υπάλληλο μου απ´οτι στον Άγγλοσαξονα .
    Το ρατσισμό όμως που εκπέμπει τόσο μίσος είναι ποινικό αδίκημα και( ασθένεια ) που βλάπτει περισσότερο σ´αυτόν τον ίδιο παθόντα.
    Η ξενοφοβία και το μίσος του Μακρυνου Βατεριανου είναι πραγματικά ψυχολογική ασθένεια ……
    Μετά το ολοκαύτωμα δεν χρειάζεται να είσαι Εβραίος για να ανατριχιάζεις στα Χιτλερικα συνθήματα του Μακρυνου Βατεριανου,
    περί (εθνολογική αλλοίωση ) , (διάβρωση του Ελληνικού πληθυσμού ), (αλλοίωση των πληθυσμών )κ.τ.λ.και μάλιστα όταν ο μισός Ελληνισμος ζει εκτός Ελλάδας αρμονικά με άλλες φυλές και θρησκείες .
    Θα συνιστούσα στο Μακρυνο Βατεριανο να επισκεφτεί το σπίτι της Anne Frank στο Άμστερνταμ , ίσως μάθει κάτι περί φασισμού .
    Βλέπεις φίλε Αλιεα με τέτοιο φανατισμό και ξενοφοβία πως μπορείς να έχεις ένα εποικοδομητικό διάλογο .
    Γί αυτούς το προσφυγικό και μεταναστευτικό , αντιστοιχεί με τη ξενοφοβία .

    • Ο/Η Αλιευς λέει:

      Αγαπητοί φίλοι , Επώνυμοι , Ανώνυμοι , Κοντινοί & Μακρινοί Βατεριανοι , Καλή μέρα και καλή Σαρακοστή.
      Διάβασα την απάντηση αλλά και τις θέσεις του φίλου Ανώνυμου πολύ προσεκτικά και τις βρήκα αρκετά ενδιαφέρουσες , αλλά ( πάντα θα υπάρχει ένα ΑΛΛΑ ), και εδώ υπάρχουν πολλά από μέρους μου και θα ήθελα την απάντηση σου αλλά και τις θέσεις άλλων φίλων.
      Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι αντιλαμβάνομαι ότι είσαι έξυπνος από τον τρόπο που αποφεύγεις και ελίσσεσαι να πιάσεις την καυτή πατάτα και αυτό με ιντριγκαρει με την καλή έννοια, για έναν διάλογο εποικοδομητικό και ουσιώδη . Χρησιμοποιώ λοιπόν λόγια γνωστών Ανδρών για να δείξω όχι την αντίθεση μου αλλά την διαφοροποίηση μου στο ( ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ) για την παγκοσμιοποίηση
      Ο χαρακτήρας κάθε ανθρώπου είναι η μοίρα του. Ηράκλειτος
      Είμαι ο κυρίαρχος της μοίρας μου και ο καπετάνιος του πεπρωμένου μου “Nelson Mandela”
      Και τώρα με δικά μου λόγια λέω ότι εγώ θα βάλλω στο μέτρο που μπορώ ,τους κανόνες και δεν δέχομαι αδιαμαρτύρητα ότι με ταΐζουν.
      Αυτή η αρχή γίνεται διότι δεν πιστεύω ότι ένας ευφυής άνδρας προσπερνά έτσι εύκολα το θέμα με ένα ( Και τώρα για τους μετανάστες , πρόσφυγες λαθρομετανάστες κ.τ.λ. Τι σημασία έχει ο προσδιορισμός ) .
      Εδώ θα σου στείλω ένα λινκ χωρίς σχόλια από μέρους μου για να σιγουρευτώ ότι αυτό είναι κάτι που κανένας μας δεν θέλει . https://www.youtube.com/watch?v=fYtx0BVQE1M
      Αυτό λοιπόν νομίζω είναι και το νόημα των λόγων του μακρινού Βατεριανου που δεν τα βρίσκω άστοχα διότι δείχνει να γνωρίζει καλά την διαφορά .
      Και έχω την εντύπωση ότι δεν τον νοιάζει μόνο το ΠΟΙΟΣ έρχεται αλλά και το ΤΙ έρχεται, και αυτό το ΤΙ, προβληματίζει και εμένα γιατί το γνωρίζω από πρώτο χέρι , και για όσους δεν το γνωρίζουν μια βόλτα στο youtube δεν θα έβλαπτε.
      Και σε βεβαιώνω ότι ρατσιστής δεν είμαι ούτε κατά διάνοια , ούτε στα λόγια αλλά ούτε και στα έργα , ούτε είναι ο φόβος (ξενοφοβικός) που με κάνει να το συζητώ αλλά η Γνώση .
      Μην ξεχνάς το (ἔχουσι τὴν γνῶσιν οἱ φύλακες ) εννοώντας ότι παρότι δεν το διατυμπανίζουμε γνωρίζουμε καλά τι συμβαίνει / ως δήλωση επαγρύπνησης φυσικά .
      Έτσι λοιπόν νομίζω ότι πρέπει να αντιμετωπίζουμε το κάθε γεγονός ξεχωριστά , και σαν άτομα και σαν λαός και σαν χώρα (εξουσία ). Άλλωστε η γλώσσα μας είναι πολύ πλούσια και μας βοηθά αρκετά να γνωρίζουμε την διαφορά μεταξύ μετανάστες , πρόσφυγες λαθρομετανάστες κλπ.
      Τώρα όσον αφορά το Bloomberg επειδή το παρακολουθώ αρκετά συχνά θα σου πω ότι σταματώ την παρακολούθηση του αμέσως μετά την οικονομική ανάλυση των μετοχών , διότι όταν αναλύει την πολιτική είναι βαθιά νυχτωμένο. Οι Άνθρωποι είναι οικονομικοί αναλυτές και έτσι πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε και όχι πάντα εύστοχοι θα μπορούσα να παρατηρήσω . Άλλωστε ποιος και πως μπορείς να εξηγήσει την συνεργασία Αριστεράς και Ακροδεξιάς .
      Και κάτι τελευταίο για το πρόβλημα με τον φίλο Μακρινό Βατεριανο .
      Πιστεύω ότι ακούμπησε το θέμα με αναλυτική διάθεση και όχι από ρατσιστικής πρόθεσης και ότι ήταν άδικο από μέρους σου να τον “ πιάσεις από την Μύτη „ όπως λένε. Και θέλω να πιστεύω ότι δεν θα πάψει να ασχολείται όπως προείπε , διότι ο διάλογος δεν έβλαψε ποτέ, αρκεί να γίνεται πολιτισμένα .
      Αυτά για σήμερα και ελπίζω να μην κούρασα…

  9. Ο/Η Αλιευς λέει:

    Ορίστε και μια καλή Ανάλυση για τα οικομικα μας και όχι ΜΟΝΟ.
    http://marketnews.gr/article/501375/h-moira-enos-anwrismou-laou-eksartatai-apo-tis-epiloges-tou

    • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

      Φίλε Αλιεα, Δεν συνηθίζω να απαντώ σε ρατσιστικές αναρτήσεις .
      Απαντώ λόγω του ότι δηλώνεις μη ρατσιστής και χαίρομαι γί αυτό .
      Έχεις απόλυτα δίκιο, δεν θέλουμε να δούμε αυτές τις εικόνες εδώ στην Ελλάδα . Έχουμε δεί αρκετά απ´τους Χρυσαυγίτες να σπάνε πάγκους σε πλανόδιους ξένους κ.τ.λ.
      Και ας πάμε τώρα στο you tube και στη βιομηχανία του μίσους . Εκτός από τις hoax αναρτήσεις έχουμε και τις αυθεντικές όπως αυτή που δημοσιεύεις .
      Τι βλέπουμε ; μια μικρή ομάδα ( ομοϊδεάτες του Μακρυνου Βατεριανου ) ku klux klan χωρίς τα ( άμφια ) να κατεβαίνουν σε μια Αγγλική συνοικία μειονότητας φιλήσυχων μουσουλμάνων , μόνο και μόνο για να προκαλέσουν !!!!!!!
      Κοιτάξτε πως επιτίθεται στις δυο μουσουλμάνες γυναίκες για την ενδυμασία τους, και μάλιστα μπροστά στα παιδιά τους . Και φυσικά ορισμένοι ( θερμόαιμοι ) νεαροί θα αμυνθούν απαντώντας την ( ζηλεύεις που γίναμε περισσότεροι ; ) το ” your jealous because we’re taking over ” εδώ , δεν ερμηνεύετε ” πήραμε τον έλεγχο της χώρας ”
      Φίλε Αλιεα, αλήθεια, ποιό είναι το πρόβλημα ; προφανώς το “αλλοίωση των πληθυσμών ” του Μακρινού Βατεριανου.
      Αυτοί οι ρατσιστές Αγγλοσάξονες έχουν το ίδιο πρόβλημα με το Μακρυνο Βατεριανο το ΜΙΣΟΣ. είναι θέμα θρησκείας ; μέχρι εχτές σκοτωνόταν Προτεστάντες και Καθολικοί …..
      Όπως προείπα είχα περισσότερο εμπιστοσύνη στους Μουσουλμάνους υπαλλήλους μου απ´οτι στους Αγγλοσάξονες , και είχα πολλούς μα παρά πολλούς από αυτούς και από διαφορετικές εθνικότητες . Δεν έχω απλά συνυπάρξει, αλλα έχω συναναστραφεί μ´αυτους τους ανθρώπους, για να ξέρω κ´εγω φίλε Αλιεα ( από πρώτο χέρι ) τη κουλτούρα και προπάντων τα ήθη αυτών των ανθρώπων .
      Καλημέρα , και καλή αντάμωση .

  10. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Μάλλον το … το Θέμα! Έλεος Φαγώνεστε Μήνα τώρα για να αποδείξετε ποιος είναι ο λιγότερο Ρατσιστής και ποιος ο ποιο έξυπνος! έχει πολλά στραβά η Ελλάδα Από Παλιά
    Συμβουλή βάλτε υποψηφιότητα στις Εκλογές μιας και τα γνωρίζετε καλά τα προβλήματα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.