Ενημέρωση

Όπως ενημερωθήκαμε αύριο στο αγροτικό ιατρείο του χωριού θα έρθει γιατρός. Μόνο για αύριο.

Στο μεταξύ υπάρχει εμπλοκή στο θέμα της πλήρωσης της θέσης του αγροτικού γιατρού στο χωριό μας. Πριν από λίγους μήνες που είχαν προσληφθεί αγροτικοί γιατροί στο νησί μας δεν είχε ζητήσει κανένας τη θέση της Βρίσας.

Λίγο πριν τις γιορτές πληροφορηθήκαμε από αρμόδιο παράγοντα (και έγινε επιβεβαίωση της πληροφορίας στα μέσα Ιανουαρίου από ακόμα πιο αρμόδια χείλη) ότι τη θέση πήρε μια γιατρίνα η οποία και θα έρχονταν σε λίγες μέρες. Καθώς υπήρχε καθυστέρηση πληροφορηθήκαμε (από αναρμόδιο πρόσωπο και γι αυτό το γράφουμεμε επιφύλαξη) ότι κάποιος γιατρός έκανε ένσταση και πήρε αυτός τη θέση.

Ενώ λοιπόν περιμέναμε να εμφανιστεί γιατρός (ασχέτως φύλου) στο ιατρείο του χωριού (του έχουμε έτοιμη και μια μίνι έκπληξη)  χτες βράδυ είχαμε την έγκυρη πληροφορία ότι ο γιατρός υπαναχώρησε και δεν θα έρθει.

Θεωρούμε ότι χρειάζεται μια υπεύθυνη πληροφόρηση και εξήγηση του τι συμβαίνει σχετικά με την πλήρωση της θέσης του ιατρείου του χωριού μας Ενός χωριού που προσφέρει σύγχρονη, άνετη και δωρεάν διαμονή στον γιατρό και ενός χωριού του οποίου οι κάτοικοι εκτιμούν και συμπεριφέρονται με ευγένεια εδώ και χρόνια σε όσους προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Το τοπικό συμβούλιο οφείλει να πληροφορηθεί και να μας πληροφορήσει. Τουλάχιστον να ξέρουμε ποια είναι η αιτία της ταλαιπωρίας που υφίστανται (ιδίως) οι ηλικιωμένοι συγχωριανοί μας.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.