Αποκλεισμένο αύριο και μεθαύριο το κέντρο!

Φυσικά και δεν αναφερόμαστε στο Κέντρο της Αθήνας και στον Ομπάμα αλλά στο κέντρο της Βρίσας και σε τσιμεντοστρώσεις. Συγκεκριμένα αύριο και μεθαύριο θα γίνουν εργασίες (ταυτόχρονα) σε δυο κομβικά σημεία του χωριού: στο σταυροδρόμι μπροστά στο φαρμακείο και στο αντίστοιχο κάτω απ’ την (πάλαι ποτέ!) παιδική χαρά.

Αύριο θα σπάσουν και θα απομακρύνουν τα τσιμέντα των δρόμων και την επομένη θα πέσει καινούριο σκυρόδεμα το οποίο ευχόμαστε να είναι …πιο τυχερό και να μην κομματιαστεί για παράδειγμα απ’ τον ΟΤΕ ή τη ΔΕΥΑΛ.

Έτσι η κίνηση μέσα από το χωριό θα είναι αδύνατη και για τούτο θα πρέπει κατά κύριο λόγο να εξυπηρετούμαστε από τον περιφερειακό δρόμο του χωριού.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Αποκλεισμένο αύριο και μεθαύριο το κέντρο!

  1. Ο/Η ΠΡΟΤΟΠΑΠΑ ΕΙΡΗΝΗ λέει:

    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΑΝΟΛΑ ΓΙΟΡΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΚΟΥΒΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΒΗ ΝΕΡΑ ΣΥΝΕΧΕΙ Α ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΣΧΕΘΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.