(Εύλογη) διαμαρτυρία αναγνώστριας

Από μια αναγνώστρια της σελίδας μας πήραμε το παρακάτω email και τις συνοδευτικές φωτογραφίες. Εμείς απλά συμπληρώνουμε ότι ορισμένα τέτοια θέματα είναι περισσότερο θέματα κουλτούρας και νοοτροπίας και λιγότερο απαγορευτικών πινακίδων. Οι νόμοι, οι διατάξεις και οι πινακίδες υπάρχουν. Για την εφαρμογή των όσων διαλαμβάνουν όμως πρώτιστη σημασία έχει η νοοτροπία και η συμπεριφορά του καθενός μας και όχι ο καταναγκασμός και ο φόβος χωροφύλακα.

…σας στέλνω 2 φωτογραφίες για ένα θέμα που έχω δει στο χωριό. Στον πλάτανο υπάρχει πρόβλημα με το παρκάρισμα. Οπότε είδα ότι μπήκε σήμανση “απαγορεύεται η στάση και η στάθμευσης”. Το οποίο όμως είτε αγνοούν επιδεικτικά είτε δεν ξέρουν να διαβάζουν πινακίδες είτε θεωρούν ότι η σήμανση είναι για τους τουρίστες κ όχι για τους κατοίκους αυτού του χωριού! Υπάρχει πινακίδα κ από τις 2 πλευρές, αριστερά είναι ανάμεσα στα 2 αυτοκίνητα της πρώτης φωτογραφίας. Όπου από το φορτηγό περνάει δεν περνάει αυτοκίνητο. Πόση αδιαφορία πια? Μήπως θα έπρεπε να γράφει κιόλας από κάτω τι σημαίνει…? Τραγικά πράγματα.

IMG_20160721_150848 IMG_20160721_150858

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.