Εξαιρετικό το πανηγύρι

Το μεγαλύτερο ίσως πανηγύρι της ευρύτερης περιοχής μας, “τα Γιούλια”, στα Βατερά σημείωσε και φέτος εξαιρετική επιτυχία.

Την παραμονή  3 κομπανίες διασκέδασαν τους θαμώνες 5 καταστημάτων (Ζούρου, Καραΐσκου, Λάσκαρη, ¨Τα ρίχια” και “Καλαμάκια”) Και ανήμερα όμως έπαιξε η μουσική στα δυο πρώτα μαγαζιά.

Οι επισκέπτες του πανηγυριού απ’ τα γύρω χωριά (ανατολικά και δυτικά) ήταν την παραμονή και φέτος πολλοί. Φυσικά και οι ξένοι παραθεριστές συμμετείχαν …ενεργά!

Οι πραματευτάδες ήταν περισσότεροι απ’ το αναμενόμενο και οι ιππείς -πολλοί περισσότεροι απ’ το “δυναμικό” του χωριού- είχαν μαζευτεί από διάφορα μέρη του νησιού.

Γενικά η ατμόσφαιρα ήταν -κυριολεκτικά- πανηγυριώτικη και μόνο το μελτέμι (ιδιαίτερα την παραμονή) δημιουργούσε κάποια δυσφορία!

Να σημειωθεί ότι ο δρόμος προς το ξωκλήσι ήταν εξαιρετικός.

Χρόνια πολλά στον Ηλία και στην Ηλιάδα

Η σελίδα μας ως “κάτω απ’ τον Πλάτανο” δεν μπορεί παρά να ευχηθεί ιδιαίτερα “χρόνια πολλά” στον καλαμπουρτζή και χαρακτηριστικό θαμώνα του Πλάτανου (και γενικότερα της αγοράς του χωριού) Ηλία Καπάτο που φέτος απουσιάζει.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.