Υπόδειγμα λειτουργίας φορέα

Το Αναγνωστήριο της Αγιάσου είναι για πάρα πολλούς λόγους η πολιτιστική ναυαρχίδα του νησιού μας.

Ένας απ’ τους λόγους της μακροζωίας, της αναπτυξής του και των επιτευγμάτων του είναι ο τρόπος οργάνωσης και λειτουργίας του που μπορούν να αποτελέσουν πρότυπο και για τα καθ’ ημάς. Ανανέωση ενός φορέα δεν γίνεται με αντικατάσταση κάποιων προσώπων αλλά με αλλαγή της νοοτροπίας και του τρόπου λειτουργίας του ο οποίος θα πρέπει να είναι απόλυτα καταστατικός και όχι όπως μας βολεύει κάθε στιγμή.

Διαβάσαμε στο διαδίκτυο:

Το Δ.Σ. του Αναγνωστηρίου Αγιάσου «Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ» με την υπ’ αριθμ. 128/43/17-7-2016 πράξη του προκηρύσσει τη διενέργεια Γενικής Εκλογικής Συνέλευσης των μελών του για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και νέας Ε.Ε. τη Δευτέρα, 1η Αυγούστου 2016. Οι εκλογές θα γίνουν στην αίθουσα Βιβλιοθήκης του Αναγνωστηρίου Αγιάσου από τις 10 πμ μέχρι τις 2 μμ.

Σε περίπτωση μη απαρτίας οι εκλογές θα διενεργηθούν την Κυριακή, 7 Αυγούστου 2016, τις ίδιες ώρες και στον ίδιο τόπο.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα ταμιακώς τακτοποιημένα μέλη του σωματείου (οι οφειλόμενες συνδρομές μπορούν να πληρώνονται μέχρι και την ημέρα της ψηφοφορίας).

          Αιτήσεις υποψηφιότητας υποβάλλονται μέχρι και το Σάββατο, 30-7-2016, τις ώρες 5 μμ έως 8 μμ στα γραφεία του Αναγνωστηρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον πρόεδρο και στα μέλη του Δ.Σ. του Αναγνωστηρίου.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.