Και σ’ αυτό τελευταίοι!

Σύμφωνα με πληροφορίες από απόλυτα αξιόπιστο πρόσωπο τα περισσότερα χωριά του νησιού έχουν πάρει την πρώτη δόση της πάγιας προκαταβολής (δηλαδή 1000€ που μπορούν να διαχειριστούν τα τοπικά συμβούλια για την αντιμετώπιση κάποιων συγκεκριμένων αναγκών). Κανένα όμως χωριό της περιοχής μας δεν την έχει πάρει επειδή δεν έχουν ετοιμάσει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά οι υπάλληλοι του Δήμου στη Μυτιλήνη.

Ως αιτία γι’ αυτήν την καθυστέρηση αναφέρεται ότι δεν υπάρχει “Άνθρωπος” για να προωθήσει τα θέματα στην κεντρική υπηρεσία του Δήμου.

Με την ευκαιρία να αναφέρουμε ότι τα λύματα από το εξωτερικό δίκτυο της αποχέτευσης του χωριού βγαίνουν στην επιφάνεια του χείμαρρου στο καινούριο γεφύρι και τώρα με τις ζέστες θα δημιουργούν εστία δυσοσμίας για τους γείτονες και τους περαστικούς.

Επίσης αναρωτιόμαστε αν υπάρχει κάποιο σχέδιο για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων στην ύδρευση του χωριού ή των Βατερών εξαιτίας της πολύ μεγάλης φετινής ανομβρίας (μόλις 17 ίντσες μέχρι τώρα). Να σημειώσουμε ότι στον Πολιχνίτο από τώρα υπάρχει πρόβλημα και η υδροδότηση διακόπτεται τα βράδια. Τέλος να υπενθυμίσουμε ότι “των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.